Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Offtopic

<< < (82/6650) > >>

Grison:

--- Cytuj ---No i nie da się normalnie prowadzić rozmowy ,bo zaraz Gris się wpieprzy i będzie gadał te swoje głupie,durne argumenty.
--- Koniec cytatu ---

Albo mnie pamięć myli albo na twój temat to sie odezwałem może ze 2 razy w czasie całej "dyskusji" tak więc to chyba za mało aby mówić, że się "zaraz wpieprzam".

--- Cytuj ---I weź nie zmyślał głupot bo już pisałem że nie wtrącam rodziny do kłótni i tego samego wymagam! i to nie ja zacząłem wtrącać rodzinę do kłótni !
--- Koniec cytatu ---

Ostatnio? Nie, nie ty. Ale powiedzieć, że współczuje się czyjejś matce, a obrazić ją tak jak ty to zrobiłeś to dwie różne rzeczy.

--- Cytuj ---I uważaj na słowa ,bo udajesz cwaniaka i ja kurwa nie jestem dresiarzem więc daruj sobie te pierdolenie głupot bo kurwa mam cie dosyć i tych twoich pierdół rozumiesz?
--- Koniec cytatu ---

Nie twierdzę, że jesteś dresiarzem. Choć nieraz się zachowywałeś jak rasowy dres grożąc coraz to komuś o.O

--- Cytuj ---a jak nie jesteś w stanie pojąc to nie bierz udziału w tej dyskusji!.
--- Koniec cytatu ---

A rozmowa z tobą to nie zawsze dyskusja tylko często słuchanie bluzgów na poziomie chodnika i ławeczki pod blokiem.

--- Cytat: Pabloo w 31 Sierpień 2009, 18:24:07 ---Zamknij japę psie!

--- Koniec cytatu ---
Sam widzisz...

--- Cytat: Dilsharr w 31 Sierpień 2009, 18:25:47 ---Jeździłeś po mnie ;p

--- Koniec cytatu ---
Czyli, że zemsta zza grobu? :D Nie jeździłem (chyba ;/) tylko od zawsze twierdziłem, że Gunses ma na ciebie ciekawy wpływ ;p Tym bardziej się ucieszyłem, że w końcu pękła ci gdzieś żyłka i zdołałeś się w końcu na coś wkurwić i o tym napisać.

--- Cytat: Gunses w 31 Sierpień 2009, 18:27:05 ---Gris, bo się pytałeś Folcia, czemu go wkurwiasz... Mam ci przypomnieć sytuacje z Igrzysk na marancie i to co potem na niego mówiliśmy?

--- Koniec cytatu ---
No ;/ Ale to dziwne, że mi o tym nigdy nie powiedział tylko teraz "wybuchnął" ;p

--- Cytat: Pabloo w 31 Sierpień 2009, 18:28:21 ---No i co z tego ,niektóre osoby też nie są rok a dostali ;/

--- Koniec cytatu ---
Ale za co ty miałbyś ją dostać?

--- Cytat: Anvini w 31 Sierpień 2009, 18:30:41 ---Chodzi o podnóżek i te inne bajery?  ;]

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Gunses w 31 Sierpień 2009, 18:32:50 ---To było by dla ciebie śmieszne, gdybyś to ty nim był? ;/

--- Koniec cytatu ---
Ale chyba zapomniałeś Guciu, że potem Foltest mówił podobnie o Anvie chociaż nie miał zbytnio ku temu powodów ;p
Folciu przecież cię ubóstwiam ;* Reputek na zgodę...

Foltest:

--- Cytat: Gunses w 31 Sierpień 2009, 18:32:50 ---To było by dla ciebie śmieszne, gdybyś to ty nim był? ;/

--- Koniec cytatu ---
Heh, mnie to wisi. Każdy był młody i głupi ;p Chodź nie każdemu głupota z wiekiem przechodzi.

Grison:

--- Cytat: Dilsharr w 31 Sierpień 2009, 18:36:03 ---Chodź nie każdemu głupota z wiekiem przechodzi.

--- Koniec cytatu ---
Nie obrażaj Pablaa ;/

Foltest:

--- Cytat: Grison w 31 Sierpień 2009, 18:35:51 ---Czyli, że zemsta zza grobu? :D Nie jeździłem (chyba ;/) tylko od zawsze twierdziłem, że Gunses ma na ciebie ciekawy wpływ ;p Tym bardziej się ucieszyłem, że w końcu pękła ci gdzieś żyłka i zdołałeś się w końcu na coś wkurwić i o tym napisać.
No ;/ Ale to dziwne, że mi o tym nigdy nie powiedział tylko teraz "wybuchnął" ;p
Ale chyba zapomniałeś Guciu, że potem Foltest mówił podobnie o Anvie chociaż nie miał zbytnio ku temu powodów ;p
Folciu przecież cię ubóstwiam ;* Reputek na zgodę...

--- Koniec cytatu ---
O.o Po Anvie? Chyba po Gordianie. Nie powiedziałem Ci bo ja z natury spokojny człowiek jestem, ale jak się wkurwię, to różnie bywa. Dobrze Grisek ;*

--- Cytat: Grison w 31 Sierpień 2009, 18:38:24 ---Nie obrażaj Pablaa ;/

--- Koniec cytatu ---
Nie miałem na myśli jego ;p

--- Cytat: Gunses w 31 Sierpień 2009, 18:40:59 ---Czemu wszyscy nowi u Wampirów się do mnie garną? Amen mi nawet dzisiaj do łóżka wlazł.

--- Koniec cytatu ---
Lol xD

Gunses:

--- Cytat: Dilsharr w 31 Sierpień 2009, 18:36:03 ---Heh, mnie to wisi. Każdy był młody i głupi ;p Chodź nie każdemu głupota z wiekiem przechodzi.

--- Koniec cytatu ---
Słusznie prawi! Wódki mu dać!

--- Cytat: Grison w 31 Sierpień 2009, 18:35:51 ---No ;/ Ale to dziwne, że mi o tym nigdy nie powiedział tylko teraz "wybuchnął" ;p
--- Koniec cytatu ---
Miał coś do powiedzenia, to powiedział.

--- Cytat: Grison w 31 Sierpień 2009, 18:35:51 ---Ale chyba zapomniałeś Guciu, że potem Foltest mówił podobnie o Anvie chociaż nie miał zbytnio ku temu powodów ;p

--- Koniec cytatu ---
Właśnie... Czemu wszyscy nowi u Wampirów się do mnie garną? Amen mi nawet dzisiaj do łóżka wlazł.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej