Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Offtopic
Foltest:
--- Cytat: Grison w 31 Sierpień 2009, 17:50:30 ---A co zrobiłem? :-[
--- Koniec cytatu ---
Jeździłeś po mnie ;p
--- Cytat: Pabloo w 31 Sierpień 2009, 17:53:13 ---Nie ,pisze to co uważa! bo już go tu niektóre osoby wkurwiają ,ale nie ja xD
Pozdro Dilsharr ziomku mój ;] !
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---Wkurwiasz ludzi ot co!
--- Koniec cytatu ---
Niedługo też możesz znaleźć się na mojej liście. Kurwa, raz się za tobą wstawiłem. Nie musisz mi dupy lizać.
--- Cytat: Anvini w 31 Sierpień 2009, 18:13:47 ---Pabloo: Bo nie jesteś tu dłużej niż rok? ÂŻe o tobie Vomiro nie wspomnę
--- Koniec cytatu ---
o.o To za to dają?
--- Cytat: Vomiro w 31 Sierpień 2009, 18:26:59 ---Albo mi się wydaję albo zaraz będzie tu wojna jak w Dyskusjach Teologicznych.
--- Koniec cytatu ---
I? Offtopic, piszesz co chcesz...
--- Cytat: Pabloo w 31 Sierpień 2009, 18:28:21 ---No i co z tego ,niektóre osoby też nie są rok a dostali ;/
--- Koniec cytatu ---
Bo coś w mniejszym lub większym stopniu zrobili dla TG?
Vomiro:
Albo mi się wydaję albo zaraz będzie tu wojna jak w Dyskusjach Teologicznych.
Gunses:
Pabloo... "Spoko ziomek" "ziomku mój!"? Tym to już mnie wkurwiasz.
Chcesz żeby inni dali ci szansę? Nie pisz tutaj? Bawimy się tobą i siriusem. Jesteście jak dwa koguty na arenia. A my pociągamy was na siebie szczujemy. Nie zauważyliście tego? Sirius, nie zauważyłeś, że piszemy na pabloo po to abyś ty myślał, że jesteś fajny? Co za patologia...
Gris, bo się pytałeś Folcia, czemu go wkurwiasz... Mam ci przypomnieć sytuacje z Igrzysk na marancie i to co potem na niego mówiliśmy?
Pabloo:
--- Cytat: Anvini w 31 Sierpień 2009, 18:13:47 ---Pabloo: Bo nie jesteś tu dłużej niż rok? ÂŻe o tobie Vomiro nie wspomnę
--- Koniec cytatu ---
No i co z tego ,niektóre osoby też nie są rok a dostali ;/
Anv:
--- Cytuj ---Gris, bo się pytałeś Folcia, czemu go wkurwiasz... Mam ci przypomnieć sytuacje z Igrzysk na marancie i to co potem na niego mówiliśmy?
--- Koniec cytatu ---
Chodzi o podnóżek i te inne bajery? ;]
--- Cytat: Pabloo w 31 Sierpień 2009, 18:28:21 ---No i co z tego ,niektóre osoby też nie są rok a dostali ;/
--- Koniec cytatu ---
Kto?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej