Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Offtopic
Isentor:
Chodzi o to, że może nie każdy chce pokazać swój ulepszony pro profil pospólstwu jakim jesteś ty. :P
Serail:
ten kto profil nie ma gdzie jeszcze??
Grison:
--- Cytat: Isentor w 27 Sierpień 2009, 23:45:02 ---Chodzi o to, że może nie każdy chce pokazać swój ulepszony pro profil pospólstwu jakim jesteś ty. :P
--- Koniec cytatu ---
Wypraszam sobie! Jestem Weteranem! I nie ma sposobu, możliwości, sposobności, okazji, powodu żebym go stracił! Jest to niewykonalne!
--- Cytat: Serail III Wielki w 28 Sierpień 2009, 01:13:54 ---ten kto profil nie ma gdzie jeszcze??
--- Koniec cytatu ---
Wie go Serq chuj ;/ Przynajmniej wiem nie ja. Piszesz tak czemu dziwnie? Zacząłem jest to tak ja też wcale i nie fajnie.
Isentor:
Dla ciebie Grisq zrobię specjalną listę płać. Chcesz wysłać posta - płacisz, chcesz edytować profil - płacisz, etc.
Pabloo:
No i nie da się normalnie prowadzić rozmowy ,bo zaraz Gris się wpieprzy i będzie gadał te swoje głupie,durne argumenty.I weź nie zmyślał głupot bo już pisałem że nie wtrącam rodziny do kłótni i tego samego wymagam! i to nie ja zacząłem wtrącać rodzinę do kłótni !.I uważaj na słowa ,bo udajesz cwaniaka i ja kurwa nie jestem dresiarzem więc daruj sobie te pierdolenie głupot bo kurwa mam cie dosyć i tych twoich pierdół rozumiesz? a jak nie jesteś w stanie pojąc to nie bierz udziału w tej dyskusji!.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej