Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Offtopic

<< < (6566/6650) > >>

Elrond Ñoldor:

--- Cytat: Isentor w 06 Wrzesień 2014, 10:44:53 ---On więcej nie grał jak grał. :P

--- Koniec cytatu ---

Z czego podczas tego ''grania'' to psioczył na system i ogólnie 'chujowiznę' i 'niedopracowanie' gry. ;)

Grison:

--- Cytat: Isentor w 06 Wrzesień 2014, 10:44:53 ---On więcej nie grał jak grał. :P

--- Koniec cytatu ---
To tak jak z Twoim administrowaniem gry. :*

--- Cytat: Elrond Ñoldor w 06 Wrzesień 2014, 12:18:42 ---Z czego podczas tego ''grania'' to psioczył na system i ogólnie 'chujowiznę' i 'niedopracowanie' gry. ;)

--- Koniec cytatu ---
To była esencja mojej egzystencji, a Ty tak po prostu z niej kpisz. :/

btw. Już nie ogarniam tych waszych nicków. Nie wiadomo kogo się czyta...

Isentor:

--- Cytat: Grison w 11 Wrzesień 2014, 00:12:05 ---To tak jak z Twoim administrowaniem gry. :*

--- Koniec cytatu ---
Gdyby tak było nadal tkwilibyśmy na pierwszej wyprawie. W grze zaś od tego czasu minęło z grubsza 25 lat. <anioł>

Grison:

--- Cytat: Isentor w 11 Wrzesień 2014, 00:23:49 ---Gdyby tak było nadal tkwilibyśmy na pierwszej wyprawie. W grze zaś od tego czasu minęło z grubsza 25 lat. <anioł>

--- Koniec cytatu ---
Oj, Isq...  <tuli>

Nie mam nagród w profilu. Smutam. :(
Wkraczając w dygresyjne nuty... drogi Isq, powinieneś swojego blogaska nazwać jakoś w bardziej adekwatnie do treści na nim publikowanych. Niezbędnik słów polecany przeze mnie to: "demotywacja", "gnojenie", "świat, taki zły", "Polska, śmierdzi". Itd. Nie zrozum mnie, źle - lubię te wpisy poczytać, ale zawsze po lekturze czuję się jak wymemłany śmieć w koszu, brudny i bezradny. :/ Czemu mi to robisz?

Elrond Ñoldor:
Griseq, a co ty tak w ogóle robisz? Co? Praca jakaś?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej