Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Offtopic
Isentor:
--- Cytat: Grison w 14 Wrzesień 2014, 16:53:04 ---Oj, Isq... <tuli>
Nie mam nagród w profilu. Smutam. :(
Wkraczając w dygresyjne nuty... drogi Isq, powinieneś swojego blogaska nazwać jakoś w bardziej adekwatnie do treści na nim publikowanych. Niezbędnik słów polecany przeze mnie to: "demotywacja", "gnojenie", "świat, taki zły", "Polska, śmierdzi". Itd. Nie zrozum mnie, źle - lubię te wpisy poczytać, ale zawsze po lekturze czuję się jak wymemłany śmieć w koszu, brudny i bezradny. :/ Czemu mi to robisz?
--- Koniec cytatu ---
Muszę popracować nad czymś, co na koniec wpisu uratuje czytelnika przywracając go do pierwotnego stanu psychicznego. <anioł>
Gordian Morii:
--- Cytat: Isentor w 17 Wrzesień 2014, 11:26:54 ---Muszę popracować nad czymś, co na koniec wpisu uratuje czytelnika przywracając go do pierwotnego stanu psychicznego. <anioł>
--- Koniec cytatu ---
Wstawiaj cycki... a nie zaraz było ;/
Elrond Ñoldor:
--- Cytat: Gordian Morii w 17 Wrzesień 2014, 13:46:56 ---Wstawiaj cycki... a nie zaraz było ;/
--- Koniec cytatu ---
Robiłem nawet konkurs na najładniejsze :)
Isentor:
--- Cytat: Elrond Ñoldor w 18 Wrzesień 2014, 10:36:33 ---Robiłem nawet konkurs na najładniejsze :)
--- Koniec cytatu ---
Ale nie było feedbacku to nie ma już muz.
Grison:
--- Cytat: Elrond Ñoldor w 15 Wrzesień 2014, 11:46:29 ---Griseq, a co ty tak w ogóle robisz? Co? Praca jakaś?
--- Koniec cytatu ---
Long story short... Pracuję w banku i tłumaczę ludziom, że aby zapłacić kartą za zakupy najpierw trzeba ją aktywować i mieć środki na koncie, bo niektórzy nie rozumieją. Długo by gadać... :/
--- Cytat: Isentor w 17 Wrzesień 2014, 11:26:54 ---Muszę popracować nad czymś, co na koniec wpisu uratuje czytelnika przywracając go do pierwotnego stanu psychicznego. <anioł>
--- Koniec cytatu ---
Indeed.
--- Cytat: Gordian Morii w 17 Wrzesień 2014, 13:46:56 ---Wstawiaj cycki... a nie zaraz było ;/
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Elrond Ñoldor w 18 Wrzesień 2014, 10:36:33 ---Robiłem nawet konkurs na najładniejsze :)
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Isentor w 18 Wrzesień 2014, 23:36:02 ---Ale nie było feedbacku to nie ma już muz.
--- Koniec cytatu ---
Te "Muzy" tak bardzo cuchnęły nerdyzmem... ;/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej