Pamiętam czasy świetności TG, teraz jednak zaczyna powoli umierać. Powód? Wielu aktywnym użytkownikom chcącym rozwijać stronę, takim jak aa lub Proglan (Ionhar) nie odwdzięczono się w postaci otrzymania wyższej pozycji czy przywilejów. W ostatnim czasie w TG zaroiło się również od komunistów, co skutecznie zniechęca ludzi do przybywania tutaj. Rozważyłbym zmienienie tych rzeczy Isentorze.
yyy...

Każdy sam musi zapracować sobie na jakiś szacunek, a postami takimi jak powyższy ty i Proglan przekonaliście wszystkich do tego, że macie napierdolone we łbie. Nie wiem, za co chcesz otrzymać jakąś wyższą pozycję (?), czy przywileje. Przykładowo chyba każdy z weteranów jest na forum około 4 lat, jak np ja. Wymagania na otrzymanie statusu weterana są jasno określone, długi okres pobytu na forum, czy też jakieś specjalne zasługi. Ty, lub Proglan niczym szczególnym się nie odznaczyliście, chyba, że głupotą. No, jeśli cię z kimś mylę to przepraszam, ale Proglan na pewno. Roi się od komunistów?

. Wolny kraj, wolne poglądy, a forum umiera, bądź umierało (bo w chwili obecnej się, można powiedzieć, odradza, powoli, ale odradza, na co wskazuje obecność kilku osób na tym forum, biorąc na przykład mnie, Altaira, Komucha, lub takiego Diomedesa) z powodu jakże prostego - gothic się starzeje. Ludzie już nie przychodzą na forum tak jak kiedyś, serię zabił gothic III, czy dodatek do niego, lub teraz arcania i strona jej poświęcona. Niska pozycja na googlach również się do tego przyczyniła i zaręczam ci, że biedny Kozłow nie ma z tym nic wspólnego. A szczerze powiedziawszy uważam, że skuteczniej od Kozłowa wasza dwójka zniechęcała ludzi do przybywania tutaj ;]
PS: od komunistów zaroiło się tutaj już duuuużo, dużo wcześniej, przed pojawieniem się twojej osoby na forum. I wręcz przeciwnie, ciekawe dysputy w forum romanum na temat komuny, czy innych tego typu spraw po prostu przyciągały, bo forum dawało o wiele większe możliwości niż tylko rozmowy o gothicu i temu podobnych - takich ludzi forum właśnie potrzebuje. Poczytaj, a się dowiesz.