Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
ÂŁowcy Smoków
Ponurak:
ÂŁowcy Smoków to poprostu najemnicy i bandyci. Pancerze kupili od Benetta. Ale trzeba przyznać, że ci chłopcy są twardzi. Wszystkiego można siędowiedzieć grając w g2 albo g2NK a wy wymyślacie niestworzone żeczy. Pzdro.
Wypowiedź nie wnosi prawie nic do tematu, następnym razem warn. [Arthas]
Niro:
Z deczka śmieszni jesteście z wymyślaniem tych historyjek...
ÂŁowcy Smoków to tylko gildia, która pojawia się w Gothic2. Nic więcej. Horkurn i Biff to zwykli bandyci, a reszta to najemnicy od Onara. Co do ich pancerzy - przecież, Bezimienny nie może być jedynym członkiem tej gildi! Te pancerze zostały tylko wymyślone przez autorów gry, a wątek ze smoczymi łuskami został wymyślony tylko po to, żeby gra była bardziej ciekawa.
Ret Sam:
Feros napewno jest z Kontynentu. ÂŚwiadczy o tym cytat: "Pochodzę z kontynentu. Tam właśnie schronił się mój lud". Może jeszcze za czasów Bariery przypłynął tu - do Khorinis, może później. Ale dobre pytanie. Jak tu się dostał? Jak inni ÂŁowcy Smoków? Nie chodzi mi tu o Gorna, Sylvia Bulka , ale o resztę...
Teraz powiem co o nich sądze:
Wszyscy ÂŁowcy Smoków, nie licząc Gorna, Sylvia,Bulca, Ciphera i Roda byli niegdyś bandytami. Gdy bariera uległa zniszczeniu uciekli do pobliskich lasów. Gdy usłyszeli o smokach postanowili udać się wraz z garstką najemników by zdobyć skarby i sławę. Bennet robi im wypozażenie itp. Szukają smoków... Ponoć widzieli łunę, ale boją się iść. Mają solidne, lekkie i mocne pancerze. Są dobrze wyszkoleni. Nie można pogardzić mieczami oraz toporami. Część z nich osiedliła się w zamku, częśc w małej kotlinie, a reszta w lodowej krainie.
Pzdr.
kolop:
ÂŁowcy smoków , łowcy smoków, hmm... najbardziej mi się podoba ich zbroja, ale bronie to mają okropne co to ma być "kiepski tasak" , na smoki!! , juz krótki miecz strarzy jest lepszy .
--------------------------------
z takom bronią ta na kretoszczóra strach iść.
Scare Project:
Moim zdaniem jest to ukłon do takich starożytnych narodów jak Germanie czy Galowie - nie mają drogich płytowych zbroi, tylko pancerze zrobione z tego co dała im natura. Co do stylu życia ÂŁS to mi się on bardzo podoba - wolni strzelcy, najemnicy. Pracują dla tego kto da więcej. Moja ulubiona gildia w grze ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej