Tawerna Gothic > Serwis
"Zadaj pytanie modderowi"
Serail:
--- Cytat: Mantos w 29 Czerwiec 2009, 19:37:09 ---Wszystko ładnie pięknie tylko po co to? Będzie jak zwykle, może pojawi się z 5 osób które zajrzą z ciekawości, dwie będą zadawać pytania, a po pięciu minutach będzie po sprawie. Według mnie to będzie tylko kolejny projekt który nie wypali.
--- Koniec cytatu ---
Propozycja modderów. My jako portal jesteśmy otwarci na współpracę. A 5 mówisz? I tak lepiej niż, gdyby jeden redaktor miał przeprowadzić wywiad, nie uważasz?
Mantos:
--- Cytat: Serailo w 29 Czerwiec 2009, 19:42:37 ---Propozycja modderów. My jako portal jesteśmy otwarci na współpracę. A 5 mówisz? I tak lepiej niż, gdyby jeden redaktor miał przeprowadzić wywiad, nie uważasz?
--- Koniec cytatu ---
Racja, nie będzie pewnie nawet 5, ja po prostu uważam że to nie ma żadnego sensu.
Serail:
--- Cytat: Mantos w 29 Czerwiec 2009, 19:52:25 ---Racja, nie będzie pewnie nawet 5, ja po prostu uważam że to nie ma żadnego sensu.
--- Koniec cytatu ---
Propozycja modderów.
Isentor:
--- Cytat: Mantos w 29 Czerwiec 2009, 19:52:25 ---Racja, nie będzie pewnie nawet 5, ja po prostu uważam że to nie ma żadnego sensu.
--- Koniec cytatu ---
Tak bo lepiej nic nie robić.
Szarleǰ:
Pomysł sam w sobie dobry, ale nie oszukujmy się, wszyscy wiemy co z tego wyjdzie, co już wyżej Mentosek zauważył. Ja bym uświadomił najpierw modderów, a nie tak od razu wprowadzać to w życie, bo im się może wydawać że rzucą się na nich setki fanów czy coś.. :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej