Tawerna Gothic > Serwis
"Zadaj pytanie modderowi"
Serail:
Tawerna Gothic we współpracy z forum theModders.org oraz poszczególnymi grupami modderskimi planuje w trakcie wakacji co tydzień organizować konferencje na czacie Tawerny Gothic, w którym fani mogliby "na żywo" pytać się o różne szczegóły, których na forum nie mieliście okazji zadać lub, na które modderzy dotychczas nie udzieleli odpowiedzi. Co tydzień konferencja odbywałaby się z inną grupą, tak więc macie szansę dowiedzieć się wielu nowych rzeczy o modyfikacjach na które czekacie lub o których wiadomo mało, lecz zapowiadają się ciekawie. W tym tygodniu planujemy przeprowadzić konferencję z teamem, który jest odpowiedzialny za wydanie dema GerranHeart. Mod zauroczył mnie i jako jeden z niewielu dostał w serii "Weekend z modem" 10 oczek, więc warto poświęcić mu chwilkę. Jednak pytanie z mojej - jak i całej redakcji TG - strony jest takie: Czy taka akcja podoba się wam oraz, czy chcielibyście w takiej konferencji uczestniczyć. Wszelkie pytania proszę zadawać w tym temacie.
Oto recenzja moda, którego wydał ów team.
> Recenzja moda GerranHeart
Oktawian August:
Gdzie można ściągnąć instalacje i spolszczenie tego moda?.
Sirius:
Plusy:
+ Brak błędów językowych
Minusy:
- Brak dubbingu
Czyli spolszczenia, przynajmniej głosowego nie ma :)
Przeczytaj o co chodzi w temacie a potem pisz posty.
Serail:
--- Cytat: Proglan w 29 Czerwiec 2009, 19:16:39 ---Gdzie można ściągnąć instalacje i spolszczenie tego moda?.
--- Koniec cytatu ---
Hehe, mod jest polski, dlatego przeprowadzona bedzie konferencja fanów z modderami. ;P
http://vainhearts.net23.net/downloads.php?cat_id=6&download_id=1
To jest demo, nadal czekamy na pełną wersję.
--- Cytuj ---lusy:
+ Brak błędów językowych
Minusy:
- Brak dubbingu
Czyli spolszczenia, przynajmniej głosowego nie ma
--- Koniec cytatu ---
Heh, nie macie oceniać moda, tylko powiedziec, czy chcecie uczestniczyć w konferencjach z modderami, na których bedziedziecie mogli zadawać im pytania. xD
Mantos:
Wszystko ładnie pięknie tylko po co to? Będzie jak zwykle, może pojawi się z 5 osób które zajrzą z ciekawości, dwie będą zadawać pytania, a po pięciu minutach będzie po sprawie. Według mnie to będzie tylko kolejny projekt który nie wypali.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej