Autor Wątek: Dolaczenie do gildii zlodziei  (Przeczytany 4551 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Andrasikk

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Dolaczenie do gildii zlodziei
« dnia: 13 Grudzień 2006, 15:41:05 »
WiTam mam problem.Nie moge wstapic do gildii zlodziei choc nie wydalem rengaru , nie sprzedalem Halvora(tego od ryb).Czy moglby mi ktos napisac co wszystko nalezy zrobic by wstapic do nich??
Jakby co to gram paladynem w 3 act i zrobilem oko innosa.

Offline Arthas

• Magnat
  • Reputacja: 2
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Grudzień 2006, 15:44:40 »
Jedyne, co musisz jeszcze zrobić to pogadać z Kardiffem w gospodzie w Porcie, jednak przed tym musisz ubrać zbroję bądź pancerz inny, niż te, które dostałeś podążając drogą strażnika/paladyna. Przy pogawędce powinna pojawić się kwestia - "Czy masz dla mnie jakieś specjalne zlecenia", czy coś podobnego. Karczmarz odeśle cię do Nagura, który nakaże ci zatrudnić się u Baltrama jako posłaniec - będziesz musiał przynieść paczkę z farmy Akila i wręczyć ją Nagurowi.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #1 dnia: 13 Grudzień 2006, 15:44:40 »

Offline Cordex

• Kret
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 13 Grudzień 2006, 16:08:56 »
A jak to zrobisz Kardiffem on powie że jakiś gościu coś od ciebie chce i jest za domę Halvora jeśli ich nie sprzedałeś to on da ci klucz do kanałów ( wskocz do moża i płyń w prawo tylko nie w strone statku tam znajdziesz kanały) kiedy wejdziesz do kanałów pogadaj z Casią ona powie ci co dalej

Offline Andrasikk

• Kret
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 13 Grudzień 2006, 16:23:18 »
Probowalem przed chwilka ale ten koles mi powiedzial ze nic z tego bo mnie rozpoznaje nawet gdy zaloze inne ciuchy.Moze jest jakis quest jeszcze do dolaczenia do gildii.Albo jesli da sie to czy mozna tam wejsc bez klucza od atilii??(oczywiscie bez kodow)

Offline Arthas

• Magnat
  • Reputacja: 2
« Odpowiedź #4 dnia: 13 Grudzień 2006, 16:30:09 »
Niestety, chyba nici z tego. Jeśli Nagur cię rozpoznaje i uważa, że jesteś strażnikiem/paladynem, to quest związany z nim jest niedostępny i raczej nie dostaniesz się już do gildii złodziei "legalnym" sposobem.

Offline Simon

• Kret
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 14 Grudzień 2006, 08:28:26 »
Nagur nie ma wpływu na przystąpienie do Gildii Złodzie. Przede wszystkim trzeba zrobić zadanie ze złapaniem złodzieja na targu. Ja najczęściej wkopuję go i tak samo Halvora (od ryb). Wtedy Kardif mówi mi o spotkaniu, a Atilla (ten co ma klucz) chce mnie zabić. Po pokonaniu go biorę klucz i idę dogadać się z Casią (lub ją zabijam). Fakt bycia strażnikiem w niczym mi nie przeszkadzał, jedynie nie dostanie się już zlecania od Nagura.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #5 dnia: 14 Grudzień 2006, 08:28:26 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18