Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Zbroje
Daedagor:
Najlepsza zbroja w Gothicu 3 jest Zbroja Orka
http://img246.imageshack.us/img246/3451/pancerzorkazt2.jpg
Ksardax:
Nieee, Quarhodron. Ten pancerz orka o ktorym zapewne myslisz, to po prostu ta sama zbroja, ktora mozesz zobaczyc na Cor Angarze, taka zlocista, z srebrnym popiersiem. Nie spotkalem lepszej zbroi niz pancerz paladyna, ma najlepsze staty i jest najdrozsza. Moze gdzies w krainie jest ukryty pancerz o magicznych wlasciwosciach jak to mialo miejsce w G1, tam byla runiczna zbroja magiczna, ciagle szukam, ale watpie abym znalazl, w kazdym razie nie wykluczam tego ze ona istnieje i o niej nie wiemy jeszcze, wiec na dzien dzisiejszy ciagle najlepsza zbroja (ta posiadajaca najlepsze parametry) to jednak pancerz paladyna.
Smoke:
--- Cytat: Ksardax ---Nieee, Quarhodron. Ten pancerz orka o ktorym zapewne myslisz, to po prostu ta sama zbroja, ktora mozesz zobaczyc na Cor Angarze, taka zlocista, z srebrnym popiersiem.
--- Koniec cytatu ---
OMG. Włączcie konsolę, wpiszcie give all a potem poprzymierzajcie wszystkie zbroje.
Najładniejsza jest szata Rhobara, pancerz palladyna, pancerz ceremonialny i szatę Adanosa.
ALE NAJLEPSZA POD WZGLĂDEM STATYSTYK jest zbroja otrzymana od Kana... co wy ludzie
jacyś tacy nie tego
Wzoran:
Arthas mi się wydaje że Zboja Paladyna kosztuje 150000 szt. złota więc jest droższa od podanej przez Ciebie ceny. Nie wiem sam ile kosztuje Zbroja Orka :(
Orkowy Pancerz jest wg. mnie najlepszy pod wzgledem statów, ale pod wzgledem wygladu najbardziej podoba mi się Ciężka Zbroja Orkowego Najemnika, Szata Druida i Szata Ognia. Zbroja Paladyna na shaderach 3.0 strasznie błyszczy :D
Tkoron:
Grając uczciwie najlepsza ze zbroi które znalazłem była zbroja paladyna. Jednak zacząłem potem grać na kodach i najlepszą zbroją jest pancerz orka.
A może napiszesz, dlaczego jest najlepsza? Upomnienie słowne. - [Boba Fett]
MA on te same właściwości co pancerz paladyna a oprócz tego dodaje jeszcze ochronę przed ogniem, pociskami uderzeniami i ostrzem
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej