Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Zbroje
piotr271992:
pancerz orka jest najlepszy ze wzglądu że ma wszystko tak jak w zbroi paladyna i jeszcze dodatkowo 25 punktów obrony przed ogniem
Pancerz orka
Ochrona przed ogniem +25
Ochrona przed pociskami +100
Ochrona przed uderzeniami +100
Ochrona przed ostrzem +100
Jeśli chcecie zobaczyć inne zbroje wejdzcie ...
Co ty nie powiedz na TG może pisze inaczej...
- IsentoR
Markus:
Dla mnie najleprza zbroja w Gothicu 3 jest pancerz paladynalub ceremonialny kupicie ten arm plus hełm pierwszego paladyna(hełm w Geldern na stole) z tarczą Królewską i Mieczem królewskim fajnie to wygląda hehe nie ma to jak dobre dobranie armora XD i to by było na tyle moim zdaniem
PoZdRo
P!onek:
Według mnie najlepsza kombinacja to Pancerz Paladyna + korona Adanosa :D Szkoda tylko, że trzeba ja prędzej czy później oddać :D Dobry też jest rogaty hełm Ejnara który można znaleźć w jednym z grobowców przodków w Nordmarze. Jest on znacznie lepszy od hełmu pierwszego paladyna. Jednak nie da się ukryć, że pancerz orka jest najlepszy.
BZMI:
Z pewnoscia najlepsza bronia na G3 jest pancerz palladyna ,co do drugiej broni moga byc problemy moim zdaniem bardz atrakcyjnym pancerze jest szata czarnego maga
Xoulus:
Najlepsza zbroja w grze to pancerz orka ma takie same statystyki jak pancerz paladyna tylko jeszcze + 25 przed ogniem. Jeżeli chodzi o wygląd to najbardziej przypadł mi do gustu ciężki pancerz nordmarczyka.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej