Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Morze

<< < (2/3) > >>

Rohgard:
Rozumiem, że się postarał. Ja też biegnąc na kilometr na WFie się bardzo staram i robię co tylko mogę ażeby dobiec i mieć satysfakcjonujący czas. Mimo wszystko nauczyciel nie ocenia moich dobrych chęci i tego, czy się starałem, czy prawidłowo rozłożyłem siły do biegu lub czy nie miałem trudności z przebieraniem nogami. Dla niego liczy się EFEKT KOÑCOWY! I te dwa słowa radziłbym zapamiętać wszystkim. Otóż efekt końcowy może być różny. Zadowalający lub nie bardzo. Mnie nie zadowalają ani trochę Rychowe wypociny i według mnie (jak zapewne większości) Rychu pisać NIE UMIE! Poprzez krytykę i ocenę, którą mu dostarczamy na pewno z czasem się nauczy ale nie zrobi tego, jeśli kretyni pokroju (patrz wyżej) ... będą mu z satysfakcją dla siebie powtarzać, że jego wiersze to dzieła współczesnej literatury. Dorośnijcie.
 Jeśli musisz coś komuś uświadomić, to nie musisz wcale używać obraźliwych słów w stosunku do innych osób.

Serail:

--- Cytat: Rohgard w 20 Maj 2009, 19:57:31 ---Rychu pisać NIE UMIE! Poprzez krytykę i ocenę, którą mu dostarczamy na pewno z czasem się nauczy ale nie zrobi tego, jeśli kretyni pokroju (patrz wyżej) ... będą mu z satysfakcją dla siebie powtarzać, że jego wiersze to dzieła współczesnej literatury. Dorośnijcie.

--- Koniec cytatu ---
Za tych kretynów, to chuju warna powinieneś dostać. ^^
--- Cytat: Rohgard w 20 Maj 2009, 19:01:11 ---Tak, nadal tak uważam :] A to, że utwierdzacie w przekonaniu, że umie pisać człowieka, który tego najzwyczajniej nie potrafi nazywam idiotyzmem. Jeden użytkownik napisał, że jeżeli takie cyrki dzieją się na największym w Polsce forum o Gothic'u to forum wiele traci w oczach userów starszych jak i młodszych stażem. Więc panie Weteran, Twoje zachowanie to dla mnie, za przeproszeniem, dziecinada i gówniarzeria.

--- Koniec cytatu ---
A Pan uważa, że na "największym forum o Gothicu", jak to pan trafnie ujął nie ma miejsca na żarty? Twierdzi Pan, iż wszelkie problemy oraz dyksusje winny być prowadzone na poziomie dyksuji w programach TVP Kultura? Moim skromnym zdaniem myli się pan tak uważając. Onegdaj na tym forum panowała taka grobowa atmosfera i internauci nie czuli się w tym miejscu komfortowo, dlatego odrobina żartów nie zaszkodzi, co więcej dobrze wpłynie na atmosferę na forum. Z poważaniem
                            Serailo

Teraz pomyśl sobie, co by było, gdyby wszystkie posty na forum były pisane w podobnym stylu. Nieciekawie, prawda? No właśnie. Dlatego nie burz się tak, bo tutaj nie ambona kościelna, ale forum, gdzie czasem można sobie pożartować...
 Rozumiem, że się bronisz, ale nie powinieneś obrażać usera.

Ainur:

--- Cytat: Rychu, mag Beliara w 19 Maj 2009, 17:40:11 ---Cześ kolecy muwie oczywisiće to wteranuw i Insektora i modernizatoruw bo inni to jeszcze nei moji kolecy hyba rze dobsze ocenicie muj nowy wiersz to bendziecie mogli zostać moimi dobrymi pszyjaciułmi bo jak nie to weterani dadzom wam ostszerzenia!!

dostałem za niego szustke w szkole od pani od polskiego bo powiedziała rze jest fantastyczny i rze kiedyś moge zostać wielkim człowiekiem i poetom jak Jan Zakochański czy jakoś tak!!

--- Koniec cytatu ---
No i dobrze zrobiła że postawiła ci szóstkę bo chamstwem by było postawienie niższej oceny.
A i Rychu nie przejmuj się tym mniejszościami, które zazdroszczą Ci twórczości, tak już jest.

Wiersz jak pewnie większości się podoba, mi również

Widać że podmiot liryczny, chce się dostać nad morze nie wiedząc gdzie ono jest i prosi Boga o wskazanie mu właśnie miejsca gdzie morze właśnie się znajduje. W wierszu na pewno przesłanie jest o czym wszyscy. Myślę że gdyby ortografia była lepsza, wiersz byłby bardzo dobry ale pomijając ją 10/10.

Crayer:
Więc usunąłeś swój poprzedni "poemat"? Jaka szkoda, nie wszyscy moi kumple zdążyli się z niego ponabijać. Chyba nie wziąłeś do siebie tego co Ci napisałem? Użyłem zbyt trudnych słów, czy jak? A może przedyskutowałem kogoś? Wystawiając wiersz na forum licz się z krytyką. Uwagi mają Ci tylko pomóc tworzyć jeszcze lepsze utwory. Nie jesteś bezbłędny podobnie jak ja. Przyjmuję wszystkie uwagi i staram sobie je wziąć do serca aby stać się lepszy w tym co robię. Jeśli tak zrobisz może dam kiedyś ocenę inną niż 1/10.

Rohgard:
Dobra. Rozumiem, że dorosłość to pojęcie, które jest wam całkowicie obce. Dorosłość wedle polskiego prawa można inaczej nazwać pełnoletniością. Sprawdzam mój wiek. 18 lat = dorosły. Sprawdzam wasz wiek = 15 lat. Czyli innymi słowy mówiąc psikus. Więc wątpliwości odnośnie dorosłości zostały rozwiane. Można teraz zastanowić się nad słowem kretyn. Otóż kretynem można nazwać człowieka, który robi z siebie pajaca w oczach innych. Właśnie w ten sposób zachowują się ludzie, którzy ewidentnie naśmiewają się z Rycha wmawiając mu, że jego wiersze są literacko przecudne. Bądźcie realistami panowie.
 Teraz panie Weteran. ÂŻarty żartami ale to co wy robicie to błazenada i dziecinada w jednym. Powinniście zrozumieć to co chciałem wam przekazać. Jeśli nie, cóż. Powinniśmy chyba wrócić do tematu dorosłości.

Proponuje zakończyć ten spór bo offtop się robi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej