Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Morze
Serail:
--- Cytuj ---Dobra. Rozumiem, że dorosłość to pojęcie, które jest wam całkowicie obce. Dorosłość wedle polskiego prawa można inaczej nazwać pełnoletniością. Sprawdzam mój wiek. 18 lat = dorosły. Sprawdzam wasz wiek = 15 lat. Czyli innymi słowy mówiąc psikus. Więc wątpliwości odnośnie dorosłości zostały rozwiane.
--- Koniec cytatu ---
Hmm? A gdzie ja tutaj powiedziałem, że jestem dorosły? ^^ A po drugie, być dorosłym to jedno, a dojrzałym, to drugie...
--- Cytuj --- Otóż kretynem można nazwać człowieka, który robi z siebie pajaca w oczach innych.
--- Koniec cytatu ---
Nie zapominajmy jednak, że jest to określenie obraźliwe.
--- Cytuj ---Rycha wmawiając mu, że jego wiersze są literacko przecudne. Bądźcie realistami panowie.
--- Koniec cytatu ---
Ale gdybyś Rycha znał, to byś wiedział, że on tego na poważnie nie bierze. O_o
--- Cytuj --- Teraz panie Weteran. ÂŻarty żartami ale to co wy robicie to błazenada i dziecinada w jednym. Powinniście zrozumieć to co chciałem wam przekazać. Jeśli nie, cóż. Powinniśmy chyba wrócić do tematu dorosłości.
--- Koniec cytatu ---
W takim razie, jeśli nie takie żarty, to jakie? Przecież Rychu doskonale wie, że to żarty...
Robben:
Widzę, że robi się tu offtop i zaczyna się robić kłótnia. Kolejne posty również pewnie będą nie na temat, tak więc temat zostaje zamknięty. Jeśli macie do siebie jakieś ,,ale'' to już musicie rozwiązać to prywatnie.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej