Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Morze

<< < (3/3)

Serail:

--- Cytuj ---Dobra. Rozumiem, że dorosłość to pojęcie, które jest wam całkowicie obce. Dorosłość wedle polskiego prawa można inaczej nazwać pełnoletniością. Sprawdzam mój wiek. 18 lat = dorosły. Sprawdzam wasz wiek = 15 lat. Czyli innymi słowy mówiąc psikus. Więc wątpliwości odnośnie dorosłości zostały rozwiane.
--- Koniec cytatu ---
Hmm? A gdzie ja tutaj powiedziałem, że jestem dorosły? ^^ A po drugie, być dorosłym to jedno, a dojrzałym, to drugie...

--- Cytuj --- Otóż kretynem można nazwać człowieka, który robi z siebie pajaca w oczach innych.
--- Koniec cytatu ---
Nie zapominajmy jednak, że jest to określenie obraźliwe.

--- Cytuj ---Rycha wmawiając mu, że jego wiersze są literacko przecudne. Bądźcie realistami panowie.
--- Koniec cytatu ---
Ale gdybyś Rycha znał, to byś wiedział, że on tego na poważnie nie bierze. O_o

--- Cytuj --- Teraz panie Weteran. ÂŻarty żartami ale to co wy robicie to błazenada i dziecinada w jednym. Powinniście zrozumieć to co chciałem wam przekazać. Jeśli nie, cóż. Powinniśmy chyba wrócić do tematu dorosłości.
--- Koniec cytatu ---
W takim razie, jeśli nie takie żarty, to jakie? Przecież Rychu doskonale wie, że to żarty...

Robben:
Widzę, że robi się tu offtop i zaczyna się robić kłótnia. Kolejne posty również pewnie będą nie na temat, tak więc temat zostaje zamknięty. Jeśli macie do siebie jakieś ,,ale'' to już musicie rozwiązać to prywatnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej