Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Jaki portal społeczniościowy?
Gordian Morii:
Raczej nie.
Elrond Ñoldor:
Wyszli z założenia że nie opłaca się robić czegoś co będzie zwykle wypisywało: "5 minut temu"?
Gordian Morii:
Wiesz może i takie coś jest, ale ja po prostu nie zwróciłem na to uwagi. Zresztą od momentu wprowadzenia śledzików, gier, etc. nk zaczęła mnie lekko drażnić, żeby nie powiedzieć... no. Trzymała mnie jednak klasa która na forum często ogłaszała coś. Teraz klasy nie ma więc...
got2:
Dla mnie dobra jest NK.I zagłosowałem sumiennie.
Nakiel:
Got2 - ale żeś odkopał temat :)
NK - portal całkiem fajny, przyjazny i miły w użytkowaniu... aż do momentu jego sprzedaży przez autora, od tamtej pory to komercyjne gówno.
Fotka - sam portal może i nie aż taki zły, gdyby nie jego "pokemioniastosć". Mało tam wartościowych ludzi, większość stanowią puste głąby.
Facebook - ładny, inny = fajny. Przerzuciłem się nań, kiedy NK upadło i muszę przyznać, że mnie nieco wciągnął. Jednak są też i minusy, jak choćby zupełnie i bezkreśnie głupie aplikacje. Zbiera się tam też coraz więcej pokemonów, co tylko czekają, żeby wykazać więzi swych przyjaźni, poprzez dodanie swoich znajomych, do wirt. rodziny - kuzyn, brat, siostra, syn, córka. ;)
PS. Naprawdę dużo się tu zmieniło od mojej ostatniej obecności na forum ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej