Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Jaki portal społeczniościowy?
Oktawian August:
Nie znalazłem takiego tematu więc zakładam.
Który portal jest dla was lepszy.
Proszę o uzasadnienie swojej wypowiedzi.
Moim zdaniem lepsza jest Nasza-Klasa dlatego że można zapisać się do szkoły ,której chodzisz i ma wiele innych ciekawych rzeczy niż Fotka.Ale Nasza-Klasa się pogorszyła bo powymyślali jakieś pierdoły czyli super zdjęcie itd i że cza zapłacić za to żeby zobaczyć ,kto przeglądał twój profil o.0 i przez to staje się podobna do Fotki.
Cesc:
Na naszej klasie są również inne fajne opcje: można zbierać znajomych, wysyłać sms'y, dodawać ciekawe zdjęcia, można poznać wiele ciekawych osób: Jana Pawła 2, Roberta Kubice, Hitlera, Stalina, drużyny piłkarskie i wiele innych. Ponadto to możesz zapisać się do szkół w których się nie uczyłeś i dostawać wirtualne prezenty! Super serwis, który ściąga pieniądze z naiwnych.
Ilu macie znajomych ?? Ja mam 2000
A na serio. Oba serwisy to żenada. Chociaż sprytnie ścigają pieniążki z naiwnych użytkowników.
czy ten temat jest poważny?
Rychu, mag Beliara:
nasza-klasa poniewarz tam mam durzo znajomych i tam jestem fajny i szanowany tak jak tutaj i mnie tam lubiom wszyscy i znajom
Beregond:
Ani jedno, ani drugie, chociaż mam konto na naszej-klasie. Ale naiwny nie jestem, nie będę tracił kasy tylko po to, żeby u kogoś pisało ,,Super zdjęcie" przy fotografii. W ogóle ta strona chyba straciła swoje prawdziwe przeznaczenie, bo zamiast odszukiwać znajomych ze szkoły, to się namnożyło chuj-wi-czego, jakieś konta fikcyjne, fankluby, itd.
A co do fotki to nie miałem, nie mam i nie będę miał konta na tymże portalu. Jakoś nie ciekawi mnie dodawanie swojej mordy na stronę internetową bez głębszego powodu.
Xtremex:
--- Cytat: Rychu, mag Beliara w 19 Maj 2009, 17:46:26 ---nasza-klasa poniewarz tam mam durzo znajomych i tam jestem fajny i szanowany tak jak tutaj i mnie tam lubiom wszyscy i znajom
--- Koniec cytatu ---
Czy to napisałeś w żarcie? Bo nie wiem czy się śmiać czy płakać ;)
Temat bez sensu... Zgadzam się z Kunem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej