Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Jaki portal społeczniościowy?

<< < (6/12) > >>

Sado:

--- Cytat: Ainur w 20 Lipiec 2011, 17:43:24 ---Nie wiem dlaczego dodano możliwość zagłosowania jako ''żaden'', głupotą było tego czynienie. Zrozumiała jest możliwość nie używania żadnego portalu społecznościowego. Temat ten koncentruje się jednak jedynie na poleceniu czy też wydania swojej opinii o portalu / portalach. Autor tego wątku wyraźnie zapytał się jaki portal społecznościowy warto polecić czy też gdzie konto założyliśmy, nie zaś czy w ogóle je posiadamy. Ale już nie zmniejszając do minimum roli tego tematu możliwe jest poinformowanie o nie posiadaniu konta na uprzednio wspomnianym portalu. Ale błędem jest umieszczenie w ankiecie opcji żaden. Temat ten skoncentrowany jest wyłącznie wokół posiadania konta a nie braku. Jak mniemam jeśli użytkownicy pragną rozpocząć dyskusję czy PS (pozwolę sobie skrócić) warto zakładać a następnie je krytykować a z drugiej strony popierać, niech założą nowy osobny temat. Swoją drogą była by to zapewniona gorąca dyskusja gdzie możliwe było by wylewanie swoich ''żalów'' przez hejterów.

Wracając do ankiety. Temat ankiety można porównać choćby do - najlepsze czasopismo

czasopismo 1
czasopismo 2
czasopismo 3
inne czasopismo (napisz w komentarzu)
żadne

Błędne jest umieszczanie opcji żaden, kiedy celem ankiety jest wybranie najlepszego czasopisma. Opcja żaden ankiety nie dotyczy. Dlaczego więc została umieszczona ? Podobnie w tej ankiecie. Niezrozumiałe jest jej umieszczenie.

ÂŚmieszy mnie jednak trwałe, bezsensowne krytykowanie Facebooku czy NK. Forum Tawerny również jest swego rodzaju portalem społecznościowym gdzie możliwe jest zamieszanie informacji charakterystycznych dla NK a mimo to wielu userów na nich przebywa będąc przeciwnikami wyżej wspomnianego FB.

--- Koniec cytatu ---

:o Ale pierdolisz ;]

Mogul:
Ja tam lubię korzystać z fejsa. trochę na nim siedzę i moi znajomi twierdzą żem uzależniony. Ale mam inne zdanie na ten temat. Ten portal pozwala komunikować się z ludźmi na szerszą skale. Zamiast na gg umawiam się z innymi właśnie przez książkową twarz. W pewien sposób rozszerzam swoje choryzonty. Pamiętam jednak o realu bo wtedy najlepiej z innymi gadać.

Gordian Morii:

--- Cytat: Sado w 20 Lipiec 2011, 17:50:06 ---:o Ale pierdolisz ;]

--- Koniec cytatu ---

Może i napisał zawile, ale dobrze gada. Opcja żaden w takiej ankiecie byłaby równoznaczna z: jestem niewidomy i nie mogę przeczytać pytania.

Elrond Ñoldor:
Po usilnych proźbach kolegów tworzyłem konta na fotkach, enkach, fejsbogach. Egzystowałem tam około 2-4 dni, by zacząć wchodzi coraz rzadziej, aż po około 2 tygodniach zaprzestać jakiegokolwiek logowania. Chciałem pousuwać konta, ale na nk się nie dało :/ Cholera wi czemu. Fotce poszło dosyć łatwo, a facebok... ehhh... nie usunę. Wkurwia mnie tylko ta tablica. Muszę zrobić z nią porządek. Jakby interesowało  mnie do waca zmiana zdjęcia profilowego.

Gordian Morii:
Na nk jest bardzo prosto usunąć konto. Wchodzisz w ustawienia profilu i gdzieś tam jest usuń.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej