Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Jaki portal społeczniościowy?

<< < (4/12) > >>

Patero:
Posiadam konto na facebooku, wcześniej, kiedy komunikowaliśmy się na forum klasowym w portalu nasza-klasa, zarejestrowałem się z wiadomych powodów, teraz nie odczuwam potrzeby by tam wracać, toteż konto usunąłem, został mi fejsbuk, który uważam za dobry portal, jednak z podawaniem danych osobowych wciąż wszędzie należy uważać .

Pabloo:

--- Cytat: Patero w 13 Czerwiec 2010, 18:25:06 ---jednak z podawaniem danych osobowych wciąż wszędzie należy uważać .
--- Koniec cytatu ---
Co masz na myśli?

Patero:
Huehuehue ^^ rózni ludzie w sieci egzystują, sam rzadko bawię się w internetowe znajomości, ponieważ po prostu jestem zbyt naiwny i sądzę, że takie fora i portale społecznościowe są nie dla mnie
Primo : Zdjęciami zamieszczonymi na fejsbuku można dowolnie manipulować poprzez słynne programy do edycji grafiki
Secundo : Lepiej z rozważaniem podawać dane osobiste takie, jak nuumer telefonu, czy chociażby numer gadu-gadu. Dla przykładu chłopak mojej koleżanki włamał mi się na gadu, po prostu dla pokazówki, od tamtej pory z rozważaniem podaję takie dane .
Tertio : Internet dla ludzi takich jak ja powinien być wyłączany, gdyyż moja naiwność prowadzi do wielu konsekwencji. Dlatego naprawdę, lepiej podawać dane z dystansem...

CzaroJCT:
ÂŻaden. Krótka piłka z mojej strony :D Dlaczego? Bo nie jest mi do niczego potrzebny. Mam niewielu znajomych, ale przynajmniej prawdziwych (a nie 2000 ikonek, które widziałem raz w życiu). Znam lepsze metody spędzania wolnego czasu niż przesiadywanie godzinami na nk/facebooku i gapienie się w bezsensowne komunikaty i przeglądanie durnych zdjęć. Niektórzy mi mówią, że jestem dziwny, inny i aspołeczny. Czy w dzisiejszych czasach niepokazywanie się na "fejsie" jest równoznaczne z nieistnieniem? Już powoli do tego dochodzi. Dziś na pewno jest powodem dziwnych spojrzeń po udzieleniu odpowiedzi na pytanie: "Masz NK?"

SonyaBurzum:
nigdy nie założę konta na facebooku...
na NK mam. Przyznaję się, ale nie maniaczę w aplikacje...
Czy lastfm jest portalem społęcznościowym? Taki mój dylemat...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej