Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Czyjego zachowania nie tolerujesz

<< < (24/25) > >>

Serail:

--- Cytuj ---bo wiem że jesteś psycholem i jeszcze byś mi wstydu narobił gdzieś
--- Koniec cytatu ---
Mhm... Tyś jest ślepyś Peanucie...
Bym pokazał na forum publicznym fotki, ale siem wstydzem... Ja już na starcie 3 przykłądy znalazłem.

--- Cytuj ---bo wiem że jesteś psycholem i jeszcze byś mi wstydu narobił gdzieś
--- Koniec cytatu ---
No jasnee, przecież mogę pójść do syminarium duchownego i cię zapisać... ^^

Robben:
A ja nie toleruję spamu. Co to ma być, że dyskutujecie sobie jak w dziale Weteranum? Sądzicie, że jeśli powiecie coś takiego...

--- Cytuj ---Inie toleruję Pinata, bo na Nk nie ma swojego imienia...

--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Bo widze po komentach, nie ma żadnych "aj low ju soł macz" ani ":*"
Nie toleruje tego... popraw to...

--- Koniec cytatu ---
to już będzie fajnie i na temat? Nie ma lekko. Za następne takie podobne posty (nawet za takie ,,Nie toleruję zachowania Robbena, bo psuje nam zabawę (bla, bla, bla)''), zostaniecie ładnie ,,wynagrodzeni'' (fajne te żarciki, ale tu już regulamin obowiązuje). I tak już powinniście zostać ukarani, ale niech Wam będzie tym razem. Poprawcie się lepiej.

--- Cytat: Serailo w 22 Maj 2009, 20:27:32 ---Twa wypowiedź została zgłoszona odpowiednim służbom, oto dowód:

--- Koniec cytatu ---
:unsure:

Serail:

--- Cytat: Peanut w 22 Maj 2009, 20:55:59 ---Bo widze po komentach, nie ma żadnych "aj low ju soł macz" ani ":*"
Nie toleruje tego... popraw to...

--- Koniec cytatu ---
Chcę oświadczyć, że po tym poście pokazałem Pinatowi owe komentarze z mojego profilu i przyznał się do błędu. (hihi) ^^

--- Cytuj ---Nie toleruje Seraila bo udaje że jest fajny a nie jest (i wygląda jak bobas
--- Koniec cytatu ---
Chcę także sprostować to stwierdzenie. Wczoraj po 22 dodałem nową fotkę i Pinat stwierdził, że nie wyglądam tam jak bobas, co więcej. Peanut zachwyca się moją koszulką. Udokumentowane to jest.

A żeby nie ranić uczuć Robbena, to wracam do tematu. Nie toleruję Dantego, bo oprócz tego, że mieszka u kleryków (Częstochowa), to jeszcze - jak sam stwierdził - jest sbekiem, który donosił na Respeva. A że Respia lubiłem i nadal lubię, to przestałem tolerować faszystę jednego.

Szarleǰ:
On kłamie! Nigdy nie powiedziałem że przyznaje się do błędu, ani że nie wygląda jak bobas, a poza tym nie zachwycam się koszulką, lecz wyśmiewam go dlatego że jest ona z ciucholandu! I ma wieśniacką, niemodną fryzure discoboya :/ Nie toleruje go za to!

To fotomontaż! Znowu kłamiesz!

http://nasza-klasa.pl/profile/21699025/gallery/4?page=1

Oto cała prawda!

Sirius:
Muszę to napisać, bo każdy nowy post na forum jest jego, i w 99% jest to necroposting i kopiowanie wypowiedzi innych użytkowników...

Chodzi oczywiście o multi95 który za punkt honoru postawił sobie odpowiedzieć na każdy post w każdym temacie nowszym niż rok 2007... mam prośbę, niech admini coś z tym zrobią, bo jak czyta się po raz 10 post, Tak, użytkownik XYZ ma racje, pozdrawiam, to krew nagła zalewa...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej