Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Lirwa - weekend z modem
0judge0:
--- Cytat: Serailo w 12 Maj 2009, 12:49:07 ---Powiedz chociaż dlaczego tak myslisz, a nie...
--- Koniec cytatu ---
No przecież powiedział, że mod jest za krótki :D
A tak na serio ty chyba nie widziałeś krótkiego moda.
Ciekawe co byś powiedział o tym Albo bitwa o Verrant Prolog, mógłbym wymienić jeszcze wiele modyfikacji o wiele krótszych od tej. No ale każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie ;)
Ainur:
Mam zainstalowanego Gothic'a 2 Noc Kruka, i mam Gothic starter 2.6.
ÂŚciągnąłem moda ''Lirwa'' i rozpocząłem instalację. Gdy chciałem go utworzyć w katalogu ''C:\Program Files\Gothic2 Noc Kruka'', pojawia mi się okno, że taki folder nie istnieje i czy chcę go utworzyć. No zignorowałem to i nacisnąłem dalej. Mam zainstalowanego moda, i uruchomiłem Gothic starter. Ale tam tego moda do odpalenia nie ma. Odinstalowałem moda, i jeszcze raz go zainstalowałem, tylko tym razem w katalogu ''GothicStarter_2.6a''. Uruchomiłem znów program, i Lirwa tam jest ale jak chcę owego moda uruchomić pojawia mi się takie okno:
Co robię źle?
Isentor:
Moda instalujesz do głównego katalogu z grą.
Ainur:
--- Cytat: Isentor w 22 Maj 2009, 12:36:18 ---Moda instalujesz do głównego katalogu z grą.
--- Koniec cytatu ---
Wspominałem w poprzednim poście, że zainstalowałem w głównym folderze z grą, i w Gothic starterze, nie było tej modyfikacji do uruchomienia.
Isentor:
--- Cytat: Ainur w 22 Maj 2009, 13:53:17 ---Wspominałem w poprzednim poście, że zainstalowałem w głównym folderze z grą, i w Gothic starterze, nie było tej modyfikacji do uruchomienia.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---'C:\Program Files\Gothic2 Noc Kruka'
--- Koniec cytatu ---
To nie jest główny katalog gry. Chyba, że masz jakąś szemraną instalacje. Moda instalujesz do głównego katalogu gry. Do głównego katalogu gry instalujesz również gothic startera. Tak byś w folderze system miał pliki konfiguracyjne modów z rozszerzeniem ini oraz plik gothic startera z rozszerzeniem exe.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej