Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Lirwa - weekend z modem

<< < (3/5) > >>

Sirius:
A to jest Bezimienny (chyba) i kto, bo nie poznaję ? Kobieta, to tak, ale dokładniej ?

Serail:

--- Cytat: Sirius w 09 Maj 2009, 21:04:26 ---A to jest Bezimienny (chyba) i kto, bo nie poznaję ? Kobieta, to tak, ale dokładniej ?

--- Koniec cytatu ---
To są twórcy moda, któzy mają nam parę rzeczy do powiedzenia...

szarlej700:
mod moim zdaniem jest do bani bo za krótki , za nudny i głupia fabuła 

0judge0:
A mnie tam się podobał. No fakt dubbing w outrze jest odstraszający, a sam mod jest za krótki, zanim zdążyłem się dobrze rozsiąść modyfikacja już się skończyła. Natomiast sam pomysł na fabułę mi się bardzo podoba, a ubywające życie wraz z upływem czasu sprawia że mod jest ździebko trudniejszy co jednak zaliczam na plus. Mam jeszcze jedno małe ale co do fabuły, a mianowicie jest tam mowa (o ile dobrze pamiętam) o mieście które zostało zrujnowane przez najeźdźców, no ale to co ujrzałem na miejscu to mi wyglądało bardziej jakby jakiemuś chłopowi spłonęła stodoła, a nie ruiny miasta. No ale to taki mały szczegół.

Serail:

--- Cytuj ---mieście które zostało zrujnowane przez najeźdźców, no ale to co ujrzałem na miejscu to mi wyglądało bardziej jakby jakiemuś chłopowi spłonęła stodoła, a nie ruiny miasta. No ale to taki mały szczegół.
--- Koniec cytatu ---
:D No taki mały szczegół.

--- Cytuj ---mod moim zdaniem jest do bani bo za krótki , za nudny i głupia fabuła
--- Koniec cytatu ---
Ech, a Obama jest biały... Powiedz chociaż dlaczego tak myslisz, a nie...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej