Tawerna Gothic > Serwis
Nowe staticBase
Ainur:
--- Cytat: Creo Vulnero w 29 Kwiecień 2009, 19:42:35 ---Wygrywa Ainur! Tylko nie musisz następnym razem zaklikiwać tak tego prezentu ;)
--- Koniec cytatu ---
Heh, dzięki ;) co do zaklikiwania to na przyszłość nie będę ;p
A żeby nie offtopować to co jakiś czas, ale rzadko pojawia mi się białe tło. Wszystko jest normalne, lista userów regulamin, no ale nie tak jak jest normalnie, choć może i to zniknie. Trochę niezrozumiale to może napisałem ale jak będę to miał to dam screena.
Demonical Monk:
Teraz już nie powinno tak być bo styl się ładuje z innego vhosta. Też to miałem kilka razy.
momo:
Nie wiem ile zrobiłeś bo znowu niewiele zrozumiałem z tego co napisałeś, ale jak na tą chwile, to ja bym się z Mantosem zgodził, że wielkiej poprawy nie ma. Zmieniło się tyle, że czas który się ładowało, teraz trzeba poświęcić na odświeżanie, bo co chwilę wyskakuje komunikat, ale jak mówisz, że niedługo zniknie, to poczekamy, zobaczymy.
Demonical Monk:
Już się przynajmniej wszystkie obrazki ładują. Teraz zakładam kolejne klastry na pliki PHP. Cały ruch zostanie rozdzielony między dwoma VHostami.
Tylko proszę was, nie dobijajcie mnie. Nawet jeśli macie jakieś problemy z VHostem to na pewno nie trwają one tyle co wasze ukochane przerwy dotyczące zbyt dużej liczby userów w MySQL które zajmowały 80% uptime.
Demonical Monk:
* UWAGA * Na Stallmanie wypadł dysk twardy, procesor i dwie kostki RAMu. Jest po prostu fantastycznie. Mam nadzieję że klaster MySQL z naszego forum nie został uszkodzony.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej