Tawerna Gothic > Serwis
Nowe staticBase
Demonical Monk:
Dzisiaj oficjalnie już przełączyliśmy się do nowego staticBase pod adresem gothic3.gram.pl. Myślę że już część zmuł forum minie na zawsze, tym bardziej że niedługo wejdziemy do strefy farmy speedweb. Jednocześnie oznajmiam, iż jestem dzisiaj tak szczęśliwy z zajęcia 2 miejsca w konkursie humanistycznym, że wręczę 20 punktów reputacji osobie która jako pierwsza kliknie w ikonkę prezentu, która pojawi się w jednym z moich postów wysłanych o godzinie 19:30.
Pozdrawiam, Creo Vulnero (Demonical Monk)
Gordian Morii:
A to: -> 503 | VirtualHost OVERLOAD. Try later or optimize Your site. też ma zniknąć? Bo jakoś nie zauważyłem a to teraz raczej najcięższy "zmuł" forum i raczej przeszkadza.
Demonical Monk:
Wyczyść se cache przeglądarki. Jak na razie po kilku godzinach forum się powinno ładnie rozłożyć między dwoma vhostami. Ten napis powinien się zacząć pojawiać w 2-3 razy mniejszych nakładach niż wcześniej. Niedługo kiedy przejdziemy na farmę fastweb w ogóle zniknie, chociaż... wyobraźcie sobie co było za czasów gramu... Teraz chociaż można sobie coś poczytać.
Mantos:
--- Cytat: Creo Vulnero w 29 Kwiecień 2009, 19:11:40 ---Wyczyść se cache przeglądarki. Jak na razie po kilku godzinach forum się powinno ładnie rozłożyć między dwoma vhostami. Ten napis powinien się zacząć pojawiać w 2-3 razy mniejszych nakładach niż wcześniej. Niedługo kiedy przejdziemy na farmę fastweb w ogóle zniknie, chociaż... wyobraźcie sobie co było za czasów gramu... Teraz chociaż można sobie coś poczytać.
--- Koniec cytatu ---
Wiesz, nie zauważyłem zmiany na lepsze ;/
Demonical Monk:
--- Cytuj ---wręczę 20 punktów reputacji osobie która jako pierwsza kliknie w ikonkę prezentu, która pojawi się w jednym z moich postów wysłanych o godzinie 19:30
--- Koniec cytatu ---
Wygrywa Ainur! Tylko nie musisz następnym razem zaklikiwać tak tego prezentu ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej