Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Wymagania.
Gabekek:
;o
Bardzo się zdziwiłem. Byłem pewien ,że wymagania będą porównywalne z GTA IV , a tu proszę. Jeśli tylko nie zwalą optymalizacji , to sobie nawet pogram (a myślałem ,że będę musiał wymieniać pół kompa ,żeby zagrać :]). Jak dla mnie . to wymagania są małe.
Sajan:
--- Cytuj ---@Sajan
Jakiego ty masz kompa, że mówisz "małe"?
--- Koniec cytatu ---
amd athlon 64 x2 6000+
geforce 9600 gt
2 gb ram
Ale to trochę odbiega od tematu :D
velkow:
Niby małe wymagania, ale jak ktoś ma np. procek 3.0 to juz mu gra nie pójdzie? Ogólnie nie wygórowane wymagania patrząc na to, że coraz więcej ludzi zmienia komputery/kupuje nowe i raczej z wyższych półek. Zresztą jak dla mnie gothic skończył się na 3, a nawet i 3 traci klimat w stosunku do poprzednich części, a szkoda :( Ubolewam nad tym nie miłosiernie.
Infernal:
Ja bym się przedwcześnie nie cieszył...wymagania to jedno, ale mogę się założyć że po wydaniu gry tak kolorowo nie będzie, G3 też ma swoje wymagania, a mimo to nawet gdy je spełniamy to ledwo idzie go odpalić.
Z resztą wymagania wydają się tylko małe...jak widać są to tylko minimalne.
--- Kod: ---Procek - przy minimum jest to już 3,5 GHz, a zalecane już śmierdzą porządnym
dwurdzeniakiem.
Karta graff - nie powiem...słabiutkiej tej karty chce bo zrzucili wszystko na CPU, ale czy na pewno przy marnej 6800 będziemy mogli pozwolić sobie na w miarę komfortową rozgrywkę ? Nie liczyłbym na to...
Pamięć RAM - 1 GB? Dobre sobie...przy wymaganych 10GB na H.D.D to przy 1GB RAM'u i nVidii 6800 może wyciągniemy z 8 fps...
--- Koniec kodu ---
Moje poglądy jak widać nie są zbyt optymistyczne, ale okaże się po premierze co nam SB sprezentuje;]
Sajan:
Popatrzcie na wymagania..
--- Kod: ---PC Minimalne Wymagania:
* System Operacyjny: MicrosoftŸ WindowsŸ XP / Vista / Windows 7
* Procesor: Intel Core 2 Duo @ 2.8 GHz / AMD Athlon II x2 @ 2.8 GHz
* Pamięć: 2 GB RAM
* Karta Graficzna: GeForce 8800 GTX
* DirectXŸ: DirectX 9.0c lub nowszy
* Miejsce na dysku: 9 GB HDD
* Dźwięk: karta dźwiękowa kompatybilna z DirectX 8.1
PC Zalecane Wymagania:
* System Operacyjny: MicrosoftŸ WindowsŸ XP / Vista / Windows 7
* Procesor: Intel Core I7 @ 3 GHz / AMD Phenom II x4 @ 3 GHz
* Pamięć: 4 GB RAM
* Karta Graficzna: GeForce GTX 295
* DirectXŸ: DirectX 9.0c lub nowszy
* Miejsce na dysku: 9 GB HDD
* Dźwięk: karta dźwiękowa kompatybilna z DirectX 8.1
--- Koniec kodu ---
Oni chyba sobie żartują..zapowiada się powtórka z gothic 3 albo i gorzej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej