Tereny Valfden > Dział Wypraw
Wyspa Goofy'ego
Rakbar Nasard:
- Wolałeś patrzeć na cierpienia swojego wodza? Musiał on zostać poddany procesom, w których pozbawiono by go języka, oczu, rąk i innych ważnych części ciała, gdyż byłoby to niezbędne. Nie jestem złym człowiekiem, jestem człowiekiem, który wybiera lepsze rozwiązanie. Kobiety sobie poradzą, skoro walczyły ramie w ramie z mężczyznami przeciw nam. Ród będzie istnieć dalej, ponieważ jedna kobieta jest w ciąży. Nie od ciebie będzie zależeć czy ród dalej będzie istnieć – wybierz zatem najlepsze dla siebie wyjście. [Perswazja, Wysoka Charyzma]
Canis:
- Nasza wioska trwać będzie bo my w sercach pamięć mamy, nasz wódz, ja będziemy żyć wiecznie... ale to tego żyć muszę... jeśli i ty mi życie zapewnisz to i ja z tobą iść mogę...
Niewolnik jest twój.
Niewolnik pierwszej kategorii:
Wydajność: 100%
Ilość pozyskiwanego surowca: 25 sztuk.
Czas pracy: 12h/24h
Jeśli nie znasz, to przeczytaj FAQ: Niewolnictwo, dla rozjaśnienia reszty możliwości związanych z niewolnikiem.
Rakbar Nasard:
Ikraaz wraz z niewolnikiem udał się do Canisa.
- Załatwione. Byłeś w podziemiach, zatem wiesz gdzie jest złoto. Idziemy po nie?
Canis:
- Tak... Widzę że sobie nową zabawkę erotyczną załatwiłeś... No dobra, chodźcie do grobowca, ja teleportuje się tam i otworzę przejścia... wy w ten czas dojdziecie...
Po czym teleportowałem się do wejścia do grobowca...
Rakbar Nasard:
Mebo wraz ze swoim niewolnikiem ruszył w stronę grobowców. Idąc przyglądał się mu.
- Dobrze wybrałeś - myślał.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej