Strefa dyskusji > Gry z serii Gothic
Gothic 3 Edycja Rozszerzona(v. 1.70) - temat ogólny
Aroslaw:
Hmm... może jakieś aplikacje ci dodatkowo obciążają kompa i pamięć. Zerknij na to.
Brecho:
Ma ktoś linka do działającego hotfixa do 1.73 ? Znalazłem jakiś na niemieckim WoGu jednak od niego znikają wszystkie napisy w menu głównym.
Rodney164:
Emm, bo to był chyba hotfix do ruskiej wersji gry, przynajmniej tak coś pamiętam, zobacz lepiej, czy masz ten problem u siebie, jeżeli tak, to może pokombinuj coś z ustawieniami językowymi w plikach gry.
Aroslaw:
--- Cytat: Precelek w 06 Grudzień 2009, 10:57:16 ---Witam. Mam problem ! ! ! Wczoraj sciągnełem Edycję rozszerzoną w wersji 1.70 oczywiście i mam wielki problem. Otóż w Gothica 3 beż rozszerzenia grałem normalnie na full detalach itd. lecz po instalacji rozszerzenia w Redock wyskakuje mi "Where is the guru?... Zmierzch Bugów działa normalnie na full detalach i tylko z tym rozszerzeniem mam problem... Mój sprzęt to:
Procesor Intel Core 2 Duo 2x 2,66 Ghz
GeForce 8800 GT 512 MB
4 GB Ramu.
Scignęłem najnowsze sterowniki do karty graficznej i to samo :( Proszę o szybką odpowiedz.
--- Koniec cytatu ---
Ogolnie ten dodatek poprawia jakosc i zwieksza przejemnosc grania. Wiec wina zle dzialajacej gry to nie problem w dodatku. Przeinstaluj gre, zainstaluj EE na swiezej wersji gry i rozpocznij nowa gre (nie wczytuj anie nie aplikuj zadnych save). Jezeli nawet sporobuj pobrac EE z innego zrodla a i jak wczesniej pisalem odciaz troche kompa z aplikacji jak masz wlaczone programy w tle i ich dzialanie nie jest niezbedne to je wylacz :)
fefes:
Wiadomo coś na temat 1.74 bo słyszałem ,że ma lepiej działać gra z kartami radeon bo narazie to u mnie się tnie jak nie wiem a zmierzch bogów płynnie.Mam radeon'a 5850.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej