Strefa dyskusji > Gry z serii Gothic

Gothic 3 Edycja Rozszerzona(v. 1.70) - temat ogólny

<< < (13/16) > >>

Shaol:
Wczoraj zainstalowałem g3, a dzień wcześniej ściągnąłem 1.72, więc 2x według mnie mija się z celem :)

Robben:

--- Cytat: CAPO di tutti capi w 16 Lipiec 2009, 08:00:44 ---Jeśli masz taki problem to najlepiej ściągnij sobie patch 1.72 i od początku wszystko zainstaluj.

--- Koniec cytatu ---
Pan pytał o dialogi, więc co za rada?

Shaol sądzę, że wydaje Ci się. Ja nie zauważyłem, żeby jakiegoś dialogu brakowało, który był obecny bez patcha. Wszystko jest tak jak wcześniej. A gdzie zauważyłeś te braki?

@down - to powiedz, co niby ma instalka do dialogów? Uważasz, że pliki dialogowe podczas instalacji się nie wypakowały? Bzdura.

Shaol:
CO do tych dialogów co pisałem wyżej to doszedłem do wniosku, że (bynajmniej u mnie) dialogi niekiedy nie są wymawiane,  a wszystko zależy od kąta kamery, według mnie coś takiego powinno być wyeliminowane.

Swoją drogą dziś pierwszy "Where is the guru" na patchu 1.72 podczas oswobadzania Bakareshu ; p

Amix:
Czy wiadomo kiedy wyjdzie nowa łatka go Gothika 3? Ta oznaczona numerem 1.73

Rodney164:
No cóż ja też coś znalazłem
1. To opuszczony obóz koczowników nad Bragą, jest tu bardzo ciekawy skarb do odkopania.

2. Nie wiem czy to Easter egg, ale warto się temu przyjrzeć - druidzki kamień topielca Akora, bez najnowszej łatki chyba jednak nie uda się nam go zdobyć, kto wie być może gdzieś na pustyni jest też niewprowadzony przed łatką 1.7 druidzki kamień jaszczura lub innego zwierza nie pamiętam niestety już jakiego. Kamień znajduje się na wybrzeżu w jaskini między Lago a Bakaresh, ale uwaga całe wybrzeże jest opanowane przez topielce.

Jeżeli coś jeszcze znajdę to wstawię screeny ;)

Edit. No i słowo się rzekło - kamień przemiany w jaszczura znajdował się w - jaszczurze, konkretnie w jaszczurze cierpiącym na zatwardzenie  ;).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej