Strefa dyskusji > Gry z serii Gothic

Gothic 3 Edycja Rozszerzona(v. 1.70) - temat ogólny

<< < (2/16) > >>

McSloniu:

--- Cytat: rysmen1 w 22 Marzec 2009, 20:11:05 ---Dla mnie ten patch jest zbawieniem. Gra chodzi o niebo lepiej w porównaniu do 1.6! Optymalizacja u mnie poprawiła się o jakieś max. 40%, liczba ścin i lagów zmniejszyła się w bardzo znaczny sposób. Mnóstwo smaczków do gry dodali twórcy patcha, nie wiem czy ktoś zauważył, ale w chatce rybaków na wybrzeżu koło Ardei(tam gdzie jest Lester) pojawili się wreszcie rybacy! a wcześniej ich nie było. Naprawdę polecam grać z włączonym balansem i AI, widać różnicę. Teraz, jak zaatakujesz jednego ścierwojada to cała reszta leci na ciebie. Gram już od 2h i jedyną wadą patcha jak na razie jest okropna czcionka(taka sama jak w ZB), ale wystarczy przekopiować starą czcionkę G3 z płytki, a następnie wkleić ja do folderu z grą :)
W grze zmieniło się mnóstwo rzeczy, których wypisywanie zajęło by mi całą wieczność, zresztą sami sprawdźcie. Naprawdę POLECAM
PS. Muszę jeszcze sprawdzić jak wygląda dojenie krów, bo podobno dodano taką możliwość :)

--- Koniec cytatu ---

Czcionka ta nazywa się Gothic 3 i moim zdaniem jest o niebo lepsza jak ktoś ma minimum 20 calowy monitor i rozdzielczość np. 1680 x 1050. Jednak każdy ma swój gust. Dla mnie ta zwykła jest słaba. Co do samego Patcha to dopiero go ściągam już 3 raz... tym razem torrentem. :)

YanCo:
Pytanko.Jeśli zainstaluję ten najnowszy patch to będę musiał zacząć grę od nowa??Czy od najnowszej zapisanej gry??

Dominius:
Patch naprawdę im się udał ale wprowadza on również pare bugów takich jak np. nie pada deszcz, a słychać jego odgłos.

Isentor:

--- Cytat: YanCo w 23 Marzec 2009, 12:17:04 ---Pytanko.Jeśli zainstaluję ten najnowszy patch to będę musiał zacząć grę od nowa?Czy od najnowszej zapisanej gry?

--- Koniec cytatu ---
Musisz grać od nowa.

McSloniu:
Lester od teraz ma szatę druidów a nie Gońców Leśnych. Spodobała mi się również możliwość wykonywania zaostrzonych strzał. To strzał w dziesiątkę! :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej