Strefa dyskusji > Gry z serii Gothic

Gothic 3 Edycja Rozszerzona(v. 1.70) - temat ogólny

<< < (4/16) > >>

Ainur:
Według mnie patch jest świetny. Odczułem że czasy ładowania są krótsze, a menu zostało też pomyślnie zrobione. Znakomite też są zrobione odgłosy wyjmowania, broni, i słychać dźwięki bloków. Grafika według mnie została lekko ulepszona. Walka jest dużo bardziej wymagająca jak w G1 i w G2, gdzie trzeba blokować, i myśleć. Na początku grałem na wysokich detalach, i nie cięło tak bardzo, choć jednak płynnie nie chodziło, ale sytuacja od razu się zmieniła gdy wybrałem szczegółowość średnią, i wtedy chodziło już płynnie. Reasumując, patch jest naprawdę dobry, tylko czemu nie mogło być tak po premierze?

Sirius:
Patch jest ekstra:
-czas ładowania jest krótszy
-brak lagów
-teleportacja trwa sekundę
-nie ma sępów ;P
-ładne niebo i woda

A dalej się zobaczy ;P

Eryk302:
Witam wszystkich, otoz mam problem z Gothic 3 Edycja Rozszerzona.... a dokladnie z Where is the guru? ... Zainstalowalem gre i chodzilo, nastepnie zainstalowalem patcha i przy uruchamianiu wyskakwal mi blad....Nie wiem czemu zwykly mi sie odpala, a gothic 3 E R juz nie. Z góry dziekuje za pomoc, bo sie napalilem na ta gre a tu kicha.....  Dodam jeszcze ze mam 512 Mb ram, ale podstawka na minimalncych detalach dzialala skokowo ale dawalo sie spokojnie grac... Prosze o odpowiedz...

Isentor:
Zmień ręcznie ustawienia grafiki na mniejsze. Nie ma czemu się dziwić skoro twój sprzęt nie spełnia nawet minimalnych wymagań zaś gra po instalacji łatki ustawiła konfiguracje grafiki na domyślą czyt. średnią.

Eryk302:
Dzięki Isentor, pewnie przez to mi nie chce dzialac, ze patch zmienia grafike na srednia, a po odpalaniu podstawki mam NISKA... Tylko jeszcze mi napisz jak mam zmienic recznie szczegolowosc grafiki nie odpalajac gry. Grzebalem troche w plikach .ini i znalazlem ustawienia grafiki, ale nie wiem gdzie sie zmienia DOMYSLNE ustawienia grafiki... Z góry dziekuje za odpowiedz..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej