Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Gry waszego dzieciństwa

(1/6) > >>

Cesc:
Jak byliście w młodzszym wieku to napewno graliście w jakieś gry? Tutaj pochwalmy się w co graliśmy. Po wspomianjmy stare dobre gry.

Gry mojego dzieciństwa  .
Wymienie tylko te co mi przypadły do gustu.

Dungeon Kepper - gram w nią jeszcze dzisaj. Jak na tamte czasy została bardzo dobrze spolszczona.
Hercules: Action Game  - jak byłem mały to w nią grałem, gra była dobra i mam ochote w nią sobie dzisaj pograc.
Last Bronx - bijatyka, jak dla mnie jedna z najlepszych(, zagrał bym se w nią. Te przechodzenie każdą postacią ;].
FIFA 98,99 - lubie wszystkie części FIFY, ale te nie są takie złe, pamiętam, że w FIFIE 98, była dostępna gra na hali(to było coś).
Mortal Kombat 4 - niezła nawlanka, najbardziej lubiałem Reidena.

Grywało się w jeszcze inne gry, nawet dobre - ale zapomniałem jak się nazywały, a reszta mi nie przypadła do gustu.

Boba Fett:
Heh, poniżej wymienię tylko gry, w które grałem za młodu na kompie, bo jeśli miałbym wymieniać te z Pleya... Wolałbym nie.  
Ok, to gry, w jakie sę niegdyś zagrywałem:

Komar Barbarzyńca - Choć miałem tylko demo, tak mnie zafascynowało, że grałem w nie przy każdej okazji. Najgorsze było to, ze nie mogłem przejść trzeciej planszy w tym demie i zawsze przy każdej próbie odchodziłem od kompa z fiaskiem.   Czyli na moje nieszczęście nigdy nie poznałem zakończenia demka Komara Barbarzyńcy. ;(

Heroes 3 - Whooa! Odkąd dostałem tę grę, nie mogłem się posiąść ze szczęścia. Tyle godzin z mojego życia poszło na długie rozgrywki w trzecią odsłonę hirołsów... Cóż, gra naprawdę wciąga i do tej pory w nią gram i robię z przyjemnością własne mapki.  

Rollercoaster - Kolega, który ma tu nick Anaconda, był dla mnie doby i pożyczył mi swoją złotą wersję rollera (czyli peelkę z dodatkowymi misjami i atrakcjami   ). Oj, przy tej grze też bardzo długo zasiadałem, wciągała ta samo mocno jak powyźsi herosi. Ech, takie miłe wspomnienia jeszcze mam...  

Elrond Ñoldor:
Gdy miałem 6 lat tata kupił mi Pegazusa i była dołączona do niego gra Mario Bros, to była
 moja ulubiona gra,Grałem w nią kilka godzin ale dochodziłem tylko do przed ostatnij rundy  ,
 bardzo szybko przy niejmijał czas.
Później grałem w Mortal Kombat z którymś numerem którego nie pamiętam.
Miałem  fajne wyścigi samochodowe, pamiętam jak co jakis czas nad laskiem koło drogi
przelatywał Supermen, zawsze czekałem na ten momęt  ( nazwy nie podałem bo szeże nie pamiętam).

mejdej:
Komputer mam od dość dawna. Pamiętam wiele moich pierwszych gier, ale niestety nie mam pojęcia jak się nazywały. Jestem pewien co do:

Twister (chyba) - bardzo fajna giera. Była to taka nietypowa samochodówa, w której samochody są wyposażone w niesamowite bronie. W grze nie chodzi o wyścigi, a o to, żeby rozwalić przeciwników. Gra jest dość stara i z tego co wiem chodzi tylko pod Windows 98 i 95.
HoMM I i II - te gry pamiętam doskonale. Jestem fanem serii HoMM i grałem w każdą część.
NFS - bardzo słabo ją pamiętam
Dungeon Keeper 1 i 2 - przy tych grach spędziłem dużo czasu.
Z - nie sądzę, by wiele osób z forum wiedziało co to za gra. Jednak Ci, którzy wiedzą o co chodzi pewnie poprą mnie w tym, ża ta strategia była piękna.
Age of Empire 1 i 2 - spoko gry...
Duke Nuken - nadal pamiętam te kwadratowe krople krwi  .
Mortal Kombat - ...

Tych tytułów było zapewne więcej, ale jak już wspomniałem nie pamiętam ich...

Arkhan:
Za młodu zaczynałem na Pegazusie - ofc mario i wiele innych gierek. Aż Nagle świat sie zmienił odkąd dostałem swojego dużego PSX'a...o jej, co tam była za rzeź. Wiele pięknych histori przeszło przez me ręce, które dziś zostały zapomniane. Podziele sobię je na dwie kategorie.

PSX

Medival & Medival II - wspaniała zręcznościówka w której kierowaliśmy poczynaniami zabawnego szkieleta.

Metal Gear Solid - tytułu chyba nie muszę przedstawiać dla koneserów FPS...

Duke Nukem : Time to Kill - rewelacyjna strzelanka jak na tamte czasy, fabuła niczego sobię, ale gra była trudna.

Medal of Honor - pamiętam tą pierwszą misję jak sie czołgaliśmy i trzeba było zasadzić headshota niemcowi :D.

I wiele innych legend, poprostu legend.

PC

Dark Earth - wspaniała przygodówka opisująca dzieje Arkhana, gwardzisty Ognia, którzy przez spisek na życie kapłanki Słońca stracił zdrowie stając w jej obronie. Fabuła niczego sobie, grafika na bardzo wysokim poziomie, poprostu kolejny rewelacyjny hit przewyższający Gothic'a pod względem fabuły i to jak! Niestety...zpomniany, jedynie garstka pamięta o tej świetnej grze.

Heart Of Darkness - poruszająca historia chłopca który zgubił psa w wirze czasprzestrzennym. Niebanalna fabuła, multum wrogów, trudne zagadki. Coś dla maniaków PC'ta!

Metal Gear Solid - kontynuacja mojej gry z PSX.

I wiele, wiele innych, tytułów które dziś zyskałyby ogromną ilość fanów.

Z wyrazami szacunku...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej