Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Gdzie lubicie najbardziej spędzać czas?
Trivet:
Podobnie jak Boba Fett lubie spędzać wolny czas w moim idyllowym pokoju, gdzie moge odłączyc się od świata, porozmawiac ze znajomymi poprzez komunikator, posłuchać muzyki, porysować, poczytać książke, bądź zwyczajnie w świecie pograć w jakiś game. Nie zapominam również o nauce, która ostatnio wyraźnie dominuje nad bardziej przyjemnymi rzeczami w moim życiu. Byćmoże wydawać się może, iż jest to wyjtkowo nudne, ale naprawde dobrze się czuje, gdy czasem moge odłączyć się od całego świata i zamknąć się w moim bastionie, wraz z RHCP w tle.
Gdy wychodze gdzies ze znajomymi to najczęściej jest to jakiś pub. Najlepiej jeśli można w spokoju porozmawiać z kumplami przy bilardzie. Lubie czas spędzony na dyskusjach o polityce/grach/dziewczynach/maturze podczas stukania w bile w rytm jakiejś rockowej muzyki.
Poza tym, gdy mam problemy to często wymykam późnym wieczorem na miasto i śmigam po jakichś odludnionych zakamarkach. Pomaga to w skupieniu się i przemyśleniu całej sytuacji.
Pozdrawiam...Triv
Seth:
Ja wolny czas zazwyczaj spędzam grając na komputerze lub siedząc na necie, a jak to mi się totalnie znódzi to kłade się na łóżko i zapuszczam jakoś muze lub ide w kime . Ofc na podwórko też wychodze i do tego mam las nieopodal niecały kilos od mego mieszkania więc moge se tam iść i zrelaksować
Dracom:
Cóż, jest wiele miejsc, w których uwielbiam spędzać czas. Jednym z nich jest mój dom;). Miło zgasić wszystkie światła i posłuchać dobrej muzyki. Jeśli chodzi o świeże powietrze, to lubię zaszyć się gdzieś na drzewie w lesie. Podoba mi się zapach tamtejszej zieleni. Kocham siedzieć przy ognisku, spać przy nim, czy jeść coś usmażonego przez siebie na nim. Mogę też tylko na nie patrzeć, to mi wystarczy, czasem wygląda niesamowicie. Oto i przykład, zdjęcie, które robiłem na wakacjach w górach:
http://img399.imageshack.us/my.php?image=dscn0098hk2.jpg
P.S Jeśli chodzi o góry, to też niczego sobie. ;)
zaj:
Wolny czas lubię spędzać na treningach w klubie karate kyokushin lub też czasem przed komputerem. Wtedy głównie siedzę na necie, ale jak jakaś gierka mnie wciągnie to potrafię się zasiedzieć :D Często zapuszczam muzę i po prostu leżę rozmyślając... Ale jak już wcześniej pisałem najbardziej lubię uprawiać sport
Arthas:
Cóż, moją garstkę wolnego czasu lubię spędzać "na" i "przy" wielu rzeczach. Moje zainteresowania z czasem się poszerzają i wobec ogromu różnych zajęć, mój wolny czas jest niestety bardzo mocno ograniczony. Najbardziej lubię spędzać go w domowym zaciszu, słuchając muzyki, korzystając z komputera, oglądając telewizję bądź czytając jakąś ciekawą książkę. Czasem w odwiedziny przyjdzie jakiś znajomy, wówczas spędzam ten czas razem z nim. Poza tym wolny czas wykorzystuję na treningi piłki nożnej tenisa, na wspólne wypady razem z przyjaciółmi i kumplami czy inne, zajmujące sporo czasu wycieczki np. do lasu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej