Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

reputacja - assasyni i kamienie druidów

(1/2) > >>

2marcin2:
1.brakuje mi 20 punktów reputacji u assasynów żeby wejść di ishtar. jak moge je zdobyć nie zabijając magów wody?
zabiłem już shakyor'a
wybiłem koczowników z oazy koło bakareshtu
zrobiłem zadanie ze znalezieniem hurita (chyba tak się nazywał) dla tego czarnego maga w mora sul

2. ile jest kamieni druidów i gdzie mogę znaleźć? mam już: kamień lwa, zębacza, cieniostwora i rozpruwacza

Robben:
Bez zabicia magów wody nie da rady - musisz ich wszystkich zlikwidować.

2marcin2:

--- Cytat: Robben w 31 Styczeń 2009, 16:09:43 ---Bez zabicia magów wody nie da rady - musisz ich wszystkich zlikwidować.

--- Koniec cytatu ---
ale kiedyś jak grałem to zabiłem tylko dwóch magów wody i mogłem wejść, ale nie pamiętam skąd wziąłem reputacje :(

Robben:
Odwiedź wszystkie miasta i powykonuj wszystkie zadania dla Asasynów, jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś.

--- Cytuj ---2. ile jest kamieni druidów i gdzie mogę znaleźć? mam już: kamień lwa, zębacza, cieniostwora i rozpruwacza

--- Koniec cytatu ---
Bogir w klanie wilka ma jeszcze kamień wilka i da ci go, jeśli wykonasz dla niego zadanie. A więc jest ich 5.

kolek:

--- Cytuj ---ale kiedyś jak grałem to zabiłem tylko dwóch magów wody i mogłem wejść, ale nie pamiętam skąd wziąłem reputacje :(

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie. Możesz sobie wybrać np. 2-3 których nie lubisz i ich zabić, bo za pojedyncze zabójstwa też dostajesz reputację. Jest quest który wymaga zabicia WSZYSTKICH , ale jak już mówiłem za pojedynczych też są nagrody. Bez zabicia co najmniej 2 Magów Wody (albo 3) nie zdobędziesz 75 poparcia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej