Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Imię waszego bohatera
jf:
Ja to nazywam go np. Koproszczyk czy jakoś inaczej, głównie są to imiona żuli z mojej okolicy, czasami Czesiek, bo to główny sprzedawca alkocholu w mojej okolicy!
Azariel:
A ja go nazywam ÂŁomek.ÂŁomocze wszystkich,więc pomyślałem,że do dobre imię dla niegoXD.Gdzieś je już słyszałem.Albo jest też milszą formą słowa -ułomek:],sami się domyślcie dlaczego.
Mag Ognia Władysław:
Ja go nazywam bezi albo bury zenek. nigdy nie miałem żadnego konkretnego imienia dla niego.
Ps. Kyras, te twoje imie to raczej nie wymyśliłeś ponieważ jest to imię słowiańskie (rodowud znasz) ;)
Grimm:
Bury Zenosław. Z kąd? A z przeróbki gothica, którą wykonał Quarior. Po prostu jest tak niesamowita, mega śmieszna i arcyzabawna, a dodatkowo imie jakoś tak wpadło mi w ucho, więc mimowolnie zacząłem nazywać Bezimiennego Burym Zenkiem. Przeróbke polecam wszystkim tym, którzy lubią dość rubaszny humor.
McSloniu:
--- Cytat: Eskel w 24 Marzec 2009, 09:19:32 ---Ja też oglądałem przeróbki Qariora.... Też mi pasuje Bury Zenek..... Polecam obejrzenie przeróbki
--- Koniec cytatu ---
Dla mnie to normalnie Bezimienny, nie nazywam go inaczej. Ale kidy słyszę tekst:
- Nazywam się...
Od razu przypominam sobie Gothic Prawdziwa Historia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej