Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Problem z plikiem GE3.ini i jeszcze jeden problem z grą

<< < (3/4) > >>

przemas478:
dobra dzięki za rozwiązanie problemu nr2 lecz bardzo bym się ucieszył gdyby ktoś podał mi rozwiązanie na problem nr1. A i jeszcze jedno, czy to normalne że ten idiota Theodor nie chce mnie wpuścić na twierdzę? Bo zawsze muszę się przed wejściem trochę z nim poganiać a to wkurza?

PS. Mam zadanie od tego gościa w Varancie co chciał ten przepis na miksturę. Ktoś może wie gdzie mogę znaleść dragrota bo jak potrzebny to nigdzie ni mogę znaleść

Robben:
Co do Lee to nie ma na niego skutecznej recepty i chyba nic się nie da zrobić, ale zaglądnij do tych tematów:

1. http://gothic.gram.pl/forum/index.php/topic,18873.msg135944.html#msg135944
2. http://gothic.gram.pl/forum/index.php/topic,18601.msg134098.html#msg134098

--- Cytat: przemas478 w 26 Styczeń 2009, 15:52:06 ---A i jeszcze jedno, czy to normalne że ten idiota Theodor nie chce mnie wpuścić na twierdzę? Bo zawsze muszę się przed wejściem trochę z nim poganiać a to wkurza?

--- Koniec cytatu ---
Musisz pierwsze wykonać dla niego wszystkie zadania, a cię wpuści.

--- Cytuj ---PS. Mam zadanie od tego gościa w Varancie co chciał ten przepis na miksturę. Ktoś może wie gdzie mogę znaleść dragrota bo jak potrzebny to nigdzie ni mogę znaleść

--- Koniec cytatu ---
A teraz to ci chodzi o Zmierzch Bogów, czy podstawkę? W każdym razie masz mapę, na której są zaznaczone miejsca owej rośliny (co prawda jest ona do podstawki, ale w dodatku w tych samych miejscach znajdują się te roślinki):

przemas478:
Theodor- jak zbliżam się do nie go to o niczym nie mogę z nim gadać tylko gada że mnie wywali

Respev:
Rozumiem, że trudno zajrzeć do dziennika i zobaczyć, że Theodor dał Ci zadanie?

przemas478:
nie ma zadania w dzienniku a po za tym nigdy z nim nie gadałem. Więc nadal się pytam co z nim zrobić i co zrobić z Lee?

PS. Trochę odbiegając od tematu to gdzie znajdę separatystów bo mam ich zabić (zadanie z Gothy od tego gościa w zbroi paladyna) a nie wiem gdzie są?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej