Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Problem z plikiem GE3.ini i jeszcze jeden problem z grą

(1/4) > >>

przemas478:
Kupiłem sobie niedawno Gothic 3 zmierzch bogów i już mam dwa problemy ponieważ:
1. Mam zainstalowany patch 1.6 i nie ma na dziedzińcu Lee a gdy chce wpisać konsolę to nie mam pliku GE3.ini tam gdzie powinien
2. Po drugie to mam jakiś dziwny problem z grą ponieważ nagle niebo zaczyna skakać po wszystkich porach dnia i nie wiem co jest

POMOCY!

Alfeim:

--- Cytat: przemas478 w 21 Styczeń 2009, 10:46:42 ---Kupiłem sobie niedawno Gothic 3 zmierzch bogów i już mam dwa problemy ponieważ:
1. Mam zainstalowany patch 1.6 i nie ma na dziedzińcu Lee a gdy chce wpisać konsolę to nie mam pliku GE3.ini tam gdzie powinien
2. Po drugie to mam jakiś dziwny problem z grą ponieważ nagle niebo zaczyna skakać po wszystkich porach dnia i nie wiem co jest

POMOCY!

--- Koniec cytatu ---
1. Patch 1.6 jest do Gothica 3, do FG musisz ściągnąć patch 1.07
2. http://gothic.gram.pl/forum/index.php/topic,7358.0.html

przemas478:
no ja chciałem troszkę skrócić nazwę tego patcha i myślałem że się domyślicie ale mam 1.06 a ten punkt drugi to spróbuje jak tam napisali

PS. A save'y  z 1.06 działają na 1.07? Bo tam pisze takie coś:

Uwaga!!! Przed instalacją aktualizacji zaleca się reinstalację gry. Wykorzystywanie stanów gry zapisanych w wersji 1.0.0-1.0.6 może spowodować brak możliwości ukończenia głównych zadań.

To prawda?

Alfeim:

--- Cytuj ---Uwaga!!! Przed instalacją aktualizacji zaleca się reinstalację gry. Wykorzystywanie stanów gry zapisanych w wersji 1.0.0-1.0.6 może spowodować brak możliwości ukończenia głównych zadań.

To prawda?
--- Koniec cytatu ---
Tak. Jeśli nie możesz znaleźć pliku ge3.ini, to wpisz szybko na klawiaturze w grze "marvinmode" i otwórz konsole.

przemas478:
A jak zrobię reinstal i zainstaluje najnowszego patcha to będę mógł grać nadal na tych samych save'ach??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej