Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Kobiety w Gothicu
Kapi Pogromca:
W Gothicu spotykamy dyskryminację kobiet. W GII dopiero jakieś się pojawiają ale to naprawdę nieliczne. W GIII to wyglądają jak nie powiem co. Niemcy widzą tylko swoje frały i medsieny i na ich wygląd robię kobiety do Gothica. Może jest jakiś mod wprowadzający kobiety i troche zadań z nimi związanych?
Pozdrawiam.
Metztli:
Kobiety były by ładne jakby grę robili Polacy W Gothicu I złościłam się że nie chciały rozmawiać z Bezim, nawet się ich zabić nie dało. No i fakt że były tylko do towarzystwa dla rozochoconych mężczyzn, toż to dyskryminacja! No i były brzydkie...
Nekromanta:
Masz rację ja terz się spytalem gdzie są laski jak oni się rozmnarzają choć to jest tylko gra ale przedstawiająca prawdziwe misto. No cóż gram dalej i co Wielki Iberion nibi to tak oddany ÂŚniącemu i co @ laski po bokach z niby to wachlarzami a oni mówią że są za ÂŚniącym dobre słówka tylko Xsardas nie miał lasek no i Magowie Ognia i Wody, ale to pomińmy. w 2 było inaczej na początku dróga misja dotyczyła już kobiety bo musiałeś kupić patelnię damie i to poto żeby ona ci dała potem zupy a jej mąż Lobard spścił ci z ceny na gatki no a W MIEÂŚCIE MUSIAÂŁEÂŚ WYDAĂ NIEWIASĂ która niby handlowała z Onarem no nic takie są gry.
Zegnam Was ÂŚmiertelnicy.
P!onek:
O ile się nie mylę w G1 była jedna laska na usługach Gomeza, z którą dało się pogadac... jej pokój znajdował się nad salą tronową w Starym Obozie... ale mogę się mylić...
Wkurza mnie to, że na kontynencie nie ma kobiet... trochę to porąbane, nie sądzicie? Jak więc rodzą tam się ludzie?! Jedyne "laski" jakie spotykamy to te z Nordmaru i z pustyni ... urodą jednak nie grzeszą :/
Dark:
--- Cytat: Boba Fett ---
Gothic 2
(ciekawe co się stało z tymi pięcioma kobietami? ),
--- Koniec cytatu ---
zgwałcili, i zabili.
W Gothicu kobiety nie odgrywają znaczącej rolii, są raczej jako dodatek i do tego są wykorzystywane w burdelu, jest całkiem sporo kobiet grających w Gothica, i myślę, że niezbyt im się to podoba... Na artwokach Gothica mogliśmy zobaczyć kobiety jako wojowniczki, a skończyło się na burdelu i wieśniaczkach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej