Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Kobiety w Gothicu

<< < (3/3)

.:KERTH:.:
witam! ostatnio poczołem się zastanawiać, jakie to w gothicu są piękne panie. i (o dziwo!) według mnie najładniejsza jest lucia w obozie bandytów. jako jedyna dumnie reprezentuje płeć piękną (jak sama nazwa wskazuje) a reszta, no cóż są większość brzydkie. jedynie sara na targu, i kobieta która wynajmuje nam za darmo pokoje, są też w miare ładne. myśle że to wina twórców. ale też jak wiadomo, większość kobiet w niemczech są po prostu brzydkie (nie mówie o wszystkich). jak narazie w grach polskich twórców są piękne kobiety. (infernal, zapowiedź wiedźmina), oraz w amerykańskich i eropejskich (szczególnie tomb raider  ) a wy jak myślicie? czy jest jakaś piękna kobieta w gothicu? (jak wiadomo są one dyskryminowane w gothicu 3 i "jedynce". dlatego gram w NK) wypowiadajcie się, czy według was w gothicu kobiety nie są dyskryminowane. bo według mnie tak. co bardzo mnie wnerwia. prosze wypowiadajcie się na ten temat. co o tym myślicie?

PZDR.:KERTH:.

Robben:
Głupio jest, że w Gothicu jest tak mało kobiet. W pierwszej części Gothica było zaledwie kilka kobiet i żadna z nich, nie odgrywała żadnej roli. Ale oczywiście jest to wytłumaczalne, gdyż Kolonia to więźienie i warunki dla mężczyzn i chamstwem byłoby zrzucić tam bezbronną kobietę. W drugiej części Gothica występuje już sporo kobiet i pełnią jakąś rolę, bo zlecają nam zadania no i... można z nimi nawiązać ,,bardzo'' bliską znajomość  (Cassia, ta z gildi złodziei mi się bardzo spodobała)  . Niestety, w trzeciej części liczba kobiet nie imponuje, jak na tak wielki świat. W dodatku, tak jak w pierwszej części, nie pełnią żadnej roli nie mówiąc już o tym, że są dużo brzydsze niż poprzednio  . Pomimo wojny z orkami uważam, że powinno być ich więcej. Mam nadzieję, że w Gothicu 4 się to zmieni.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej