Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
U którego mistrza
Xoulus:
Ja najczęściej podejmuje prace u kowala Harada jest ona bardzo opłacalna a stal można kupować bez przerwy za wydane 10 sztuk złota na materiały dostajemy 100 sztuk złota za gotowy miecz u jednego z mistrzów.
Celeb:
Zawsze pracuje dla Harada bo u niego na początku trochę zarabiam.Kupuje z 7 surowych stal [Hakon i Brian] robię miecze i mam 600sz. plus nienajgorszy miecz :D.Nieważne czy mag jestem czy najemnik [paladynem nie grałem] zawsz pracuje u Harada.
milten ak:
Tak ajk moi poprzednicy popieram Harada , ponieważ miałem keidyś 3 tysiaki . Poszedłem na farme Onara i tam razem z Bennetem kułem miecze za te 3 rysiące któer wydałem na stal zyskałem 30 000 tys . Wykułem ich z 300 . A jeśli chodzi o innych to u wszystkich pracowałem i nie opłacało się .
pozdro milten ak
Galeria_Ciastek:
Po wyprawie doGórnicze doliny miałem:
4 skóry wargów (1 szt.20 SZ
41 skór wilków (1 szt. 10 SZ)
23 pazury zębacza (1 pazur chyba 5 SZ)
Potem goniąc Pedra miałem:
5 skór wilków (1 szt. 10 SZ)
1 skóra czarnego Trolla (1 szt. 350 SZ)
1 skóra Cieniostwora (300 SZ)
Chyba najbardziej opłaca się Bosper no nie?
Enzo:
Piszcie jakie są wasze ulubione praca jako czeladnik w Khorinis.
Ja jak przechodziełm Gothic II to spodobała mi się praca u Bospera. Opłaca się najbardziej.
Bosper nieźle płaci, a w dodatku dostajemy punkty doświadczenia za Zabicie wilka, trolla, cieniostwora. Jest jeden minus : Na wilki nie narzekam, ale cieniostworów i trollów w grze jest bardzo mało. Mam do was jedno pytanie : Gdzie znajdę Słoneczny aloes???
\\rc: Następnym razem poszukasz tematu, a nie założysz- nowy. No chyba, że zależy Ci na urozmaiceniu licznika ostrzeżeń.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej