Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
U którego mistrza
Skarpetus:
Najbardziej to się chyba opłaca być u Harada ba u Benneta można kupić nie skończoną ilość prętów i dzięki temu w karzdym rozdziale zarabiałem 50 tysięcy. Ale u Bospera też fajna praca jest bo ja w gothic2 prawie zawsze szkole się na łuk i zręczność i lubie sobie pójść do lasu narobić chałasu pozabijać cieniostwory a póżniej sprzedać skóry Bosperowi.
Leogas:
Ja tam wole być czeladnikiem u Harada ponieważ:
1Można zarobić więcej niż u Bospera(Jak pisali koledzy wyżej)
2Jak jestem na farmie Onara i jak się leje z Sentenzą to jak przegram i on mi zabierze broń i już nie będę miał żadnej to Pójdę do kuźni Benneta i wykuje se inny mieczyk. ;D
KrZyChU7777:
Moim zdaniem najlepiej być czeladnikiem u Bospera, ponieważ uczy za darmo zdejmować skóry, sporo za nie płaci i wystarczy tylko zabijać potwory, których wszędzie jest pełno oraz zbierać leżące w niektórych miejscach skóry.
Krypto:
Ludzie... Harad! :lol:
Kiedy przychodzimy do miasta mamy na pewno w sakiewce 100 sztuk złota. idziemy na targowisku, kupujemy 10 prętów, wykuwamy 10 mieczy i już mamy ze 100 sztuk złota aż 1000. Najlepszy wybór dla tych, którzy mają problem ze zebraniem pieniędzy, a chcą dołączyć do klasztoru.
Lord Hejgen:
Ja zawsze wybierałem Harada , ponieważ dobrze płacił , oczywiście za miecze magiczne ale oczywiście trzeba było zdobyć rude
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej