Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

U którego mistrza

<< < (40/45) > >>

jf:
Tylko, że ja w dodatku w pierwszym rozdziale miałem ponad 50 tysięcy złota! Za pierwszy miecz z listy dostajesz już 100 złota, za co kupujesz 10 prętów, później dostajesz 1000 złota i kupujesz 100 prętów i tak dalej! Gdy bennet robił coś przy kowadle, albo przy ogniu w kuźni to zawsze miał 2 stalowe pręty, czasami rozgrzane, a czasami surowe! A w zwyczajnej dwójce to miałem 30 tysięcy! Praca u Harada najlepsza!

magnat:
według mnie bosper wymiata:D u niego jest najłatwiej zarobić

Roger:

--- Cytat: magnat w 10 Marzec 2009, 16:13:30 ---według mnie bosper wymiata:D u niego jest najłatwiej zarobić

--- Koniec cytatu ---

Gdy mozemy byc czeladnikiem, mamy powyzej 100 sztuk zlota! Gdyby kazdy szedl do Harada, za te 100 kupujemy 10 stali i zarabiamy 1000 sztuk zlota!
Za iloma wilkami i innymi takimi musicie sie uganiac by zarobic 1000 na np. wejscie do klasztoru?

Pawlas:
Słuchaj no, mag na początku ma ciężko, więc raczej nie sądzę, by osoba szukająca łatwego zysku na starcie grając magiem pracowała do Bospera.

Mój wybór to Bosper. Nie lubię stać za kowadłem, grzybów nie zbieram, za to lubię wbijać nowe poziomy, więc idę do Bospera, by z moich polowań zarabiać pokazne sumki.

Bomba:
Ale najpierw musisz zainwestowac w stal i nie wiem komu chce się stac tyle przy kowadle zeby tłuc ciągle te miecze, natomiast praca dla bospera jest o tyle lepsza ze mozesz wykonywac inne misje nie tracąc czasu a po drodze mozna zabijac wilki itp.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej