Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

U którego mistrza

<< < (34/45) > >>

Rhobar XXIII:
Moim zdaniem najlepiej byc u Harada bo się najwięcej zarabia a po za tym ma się darmowe łóżko

Wilczur:
Myślę,że to zależy od gildy. :)
Paladyn-praca u Bospera.
ÂŁowca Smoków-praca u Harada-tam najlepiej rozwiniemy umiejętności kowalskie.
Mag Ognia-Umiejętności alchemiczne.

Czaroxxx:
Ja jestem paladynem i muszę przyznać, że u nikogo mi się tak dobrze zarabiało jak u Constantina, z każdej wyprawy wracam z przynajmniej 100 grzybami <obu rodzajów> z czego mam lekką ręką ponad 1000 sztuk złota czego w życiu bym nie zarobił będąc czeladnikiem u bospera a jeśli tyle bym zarobił na na pewno nie 3 razy z rzędu. Chwale sobie alchemika a jestem u niego pierwszy raz, najlepszy mistrz ze wszystkich.

andre12:
              Bosper                      Constantino                             Harad

+  Zwierzęta są wszędzie   Skupuje grzyby których   Właściwie żeby u niego
     i płaci całkiem dużo za   jest dużo w okolicach       zarabiaćnie nie trzeba
                skóry.                Khorinis, polecam nowym   wychodzić z miasta.
                                                   graczom.
-  trzeba zabijać coraz   Grzyby się w końcu skończą   Trzeba używać bugów
     silniejsze potwory                                                bo stal w końcu się skończy
gildia  Paladyn                          mag ognia                      łowca smoków

Crisis.:
Ja najchętniej grałem jako czeladnik u Bospera. Przede wszystkim dlatego, że można było tam korzystać z łuku. :D Ja bardzo lubię grać jako myśliwy, a kim jest się jeśli gra się jako czeladnik Bospera? :P Jest się myśliwym. Poza tym można sporo pieniędzy zarobić na pewnym bugu, a potworów z każdym rozdziałem przybywa, więc ma się stały zarobek. Poza tym sam Bosper jest fajnym NPC.

Bywajcie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej