Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

U którego mistrza

<< < (33/45) > >>

Reyden:
Według mnie najlepiej terminować u Bospera ponieważ  najlepiej się opłaca przecież prawie wszędzie są zwierzęta a można nieźle zarobić.

Diego1997:
A Według mnie Wszędzie się dobrze pracuje
U Harada ,może na początku nie jest zbyt Dobrze ale potem jest już znacznie lepiej
U Bospera Najlepiej sie zarabia ale z czasem będzie trzeba szukać nowych zdobyczy gdyż wszystko będzie już zabite
U Constantina dla niektórych jest tam najgorzej ale tu się mylą Jeśli masz już wyższą klasę to  możesz mu sprzedawać ciemne grzyby , bo będziesz mieć już duży poziom i wzbogacony o mikstury wyciągi eliksiry itp
A więc Sami widzicie :D

McSloniu:
W Gothic II Noc Kruka u Harada, ponieważ znam przekręt na kasę. Natomiast w Gothic II chyba najlepiej u Bsopera. Opłaca się najbardziej. Potwory zabijasz zawsze, a skóry ma większość besti. Wilki, Wargi, trolle, cienostwory.....

Beling:
Zdecydowanie Harad znam buga na którym moge mieć nie skończoność stali haha to nie kody nie gram na kodach bo wtedy jest do kitu gra.Dlaczego Harad bo jest fajowy i mam u niego darmowe łóżko a zawsze zabijam tego cwela czeladnika i mam kufer gratis i lepsze łóżko ;D

Czaroxxx:
Wykorzystywanie bugów to tak jakbyś grał na kodach więc nie jesteś do końca uczciwy bo oszukujesz grę wykorzystujący błędy twórców. A osobiście najlepszy w dodatku jest Harad natomiast bez niego Bosper tyle na ten temat.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej