Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

U którego mistrza

<< < (26/45) > >>

Airyx:
Ja zazwyczaj wybieram Bospera-ciekawa praca, nie trzeba nigdzie specjalnie chodzić, bo po drodze spotykamy wystarczająco dużo futrzaków. Z Constantinem jest podobnie-grzybów można nazbierać po drodze, ale trudniej jest zostać jego czeladnikiem (zbieranie tych wszystkich ziół). Do Harada prawie nigdy nie dołączam, chyba że mam poważne kłopoty finansowe.

Dementor:
Ja uważam, że można zostać czeladnikiem Bospera nie posiadając dodatku. Gdy mamy Noc Kruka to już inna historia-można nauczyć się kuć wiele rodzajów różnego oręża, potem to opchnąć i mieć kasę.

Robben:
Oczywiście, że najlepiej u Bospera zostać czeladnikiem. Skóry, które zdobędziemy na zwierzętach, będą się nadawały tylko do sprzedania i nie będą miały innego zastosowania. A trzeba przyznać, że skór można mieć całe mnóstwo, a więc będzie to bardzo opłacalny interes. Co do Harada i Constantina. Haradowi trzeba sprzedawać wykute miecze i jest to równierz opłacalny interes, tylko że trzeba tracić czas przy kowadle, a to jest trochę nudne. Natomiast Constantinowi należy oddawać ciemne grzyby i też jest to dobry interes ale skór jednak można zdobyć więcej. Poza tym, ciemne grzyby lepiej zjeść, bo po odpowiedniej ilości zwiększy się nasza mana (o 10 ale tylko raz, w przypadku Nocy Kruka o 5 ale za każdym razem, gdy zjemy wymaganą ilość).

Dowódca Paladynów:
Najlepiej pracować u Bospera
Harad-kucie mieczy.Czy może być coś gorszego?
Constantin-warzenie mikstur.Weż
Matteo-O nim to w ogóle nie pisze
Thorben-U niego to lepiej w ogóle nie pracować(nie daje kasy)
Bosper-Najlepiej pracować u niego(zwierzęta kręcą się w wielu miejscach,czyli masz dużo skór,czyli dużo kasy za skóry  )

Pan Mroku:
nienawidze tego pojawia się nowy,przywraca stare tematy i cala reszta do tego tematu wali się drzwiami i oknami

OCZYWISCIE HARAD LUDZIE!
WSZYSCY MOWIA NP. ZE TRUDNO DOSTAC się DO KLASZOTRU BO 1000 SZTUK złota!GLUPOTA JEZELI BYBIEZESZ NAJLEPSZEGO CZELADNIKA-HARADA
WYSTARCZY mieć 100 SZTUK ZLOT AI kupić ZA NIE 10 SUROWYCH STALI.WYKUC Z NICH MIECZE I MAMY OD HARADA TEN 1000!Z 100 NA 1000!A ILE CZASU POTRZEBUJECIE żeby ZAROBIC 1000 U BOSPERA?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej