Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

[ROZWIÂĄZANY] Gdzie kupić kostur?

<< < (2/3) > >>

L.E.N.I.N:
Odbijać zaklęcia chodzi ci o to że jak w ciebie ktoś puści kule ognia to ty zrobisz manewr kosturem i odbijesz kule w strone przeciwnika??Jeśli o to ci chodzi to tak się raczej nie da (przynajmniej ja w poradniku nic na ten temat nie wyczytałem)

Mantos:
Musisz mieć aktywne jakieś zaklęcie (np. trzymać w ręku kulę ognia), wtedy trzymasz PPM i odbijasz zaklęcia lecące w twoją stronę. Raczej nie warto się tego uczyć bo zabiera dużo energii.

Tommy131:
Przypomniało mi się że można kupić dwa kostury u Basira w Monterze.
Basir znajduje się w karczmie i można od niego kupić kostur czarnoksięstwa który daje premię do many (chyba +50 lecz nie pamiętam dokładnie) i kostur obrony który daje +15 do wszystkich obron (przed magią itd.) Mam nadzieję że pomogłem.

P0ZDR0

rafaello95:
Jeśli jesteś na początkowej fazie gry to możezs zwinąć jeden z Geldern leży na stole w pomieszczeniu obok szmanów. Włóczni możesz używać jako kostórów, ale tylko w dodatku Zmierzch Bogów. Odbijanie czarów kosturem przydaje się, bo wiem z to doświadczenia (często gram magami) owszem zabiera ci to trochę energi, ale gdy będzieśz doświadczonym magiem mana ok 2 000 lub 1 500 nie robi to różnicy no nie? A następnie możesz błyskawicznie sparować to kulą ognia, błyskawicą lub bryłą lodu.

Tkoron:
Jeszcze prościej - na początku gry zdobądź reputacje w Reddock, wtedy nikt nie obrazi się za pobicie Sebastiana i bierzesz jego kostur. Nawiasem mówiąc jeżeli go pobijesz i odbiegniesz tak że w chwili jego wstawania z ziemi nie będziesz w jego zasięgu to znowu będzie miał kostur ;p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej