Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
[ROZWIÂĄZANY] Gdzie kupić kostur?
Pendulum:
mam pytanko odnośnie broni, gdzie tak mniej-więcej na początku gry można znaleźć jakiś dobry magiczny kostur ? ( jestem magiem ale puki co nie znalazłem jakiegoś sęsownego kostura ) [Przepraszam pomyliłem trochę miejsce co do odpowiedniego tematu i nie umiem usunąć posta]
Robben:
--- Cytat: Pendulum w 02 Styczeń 2009, 15:28:17 --- mam pytanko odnośnie broni, gdzie tak mniej-więcej na początku gry można znaleźć jakiś dobry magiczny kostur ? ( jestem magiem ale puki co nie znalazłem jakiegoś sęsownego kostura ) [Przepraszam pomyliłem trochę miejsce co do odpowiedniego tematu i nie umiem usunąć posta]
--- Koniec cytatu ---
W Cap Dun jest pewien asasyn, który może mieć na składzie porządny kostur, chociaż nie musi. Zresztą, kostury są drogie, a na początku gry nie ma się zbyt wiele kasy. Lepiej poszukać w skrzyniach. Na początku gry trudno zdobyć dobry kostur. Porządne kostury można zdobyć dopiero w późniejszej fazie gry.
Tommy131:
Witam.
Jak w temacie, chodzi mi o magiczne kostury.
Pierwsze pytanie : skąd można wziąć jakiś magiczny kostur ?
Drugie pytanie : Czy włócznia może posłużyć jako kostur ?
Trzecie pytanie : Czy warto uczyć się magicznych kosturów ?
P0ZDR0
Czaroxxx:
1. Na pustyni u kupców ja kupowałem, u druidów i ogólnie magów kupców.
2. Nie.
3. Warto jeśli grasz magiem.
Tommy131:
Mam pewne pytanie...jak się odbija zaklęcia magicznym kosturem ? Trochę próbowałem ale nic nie dawało.
Dzięki za odpowiedzi Kyras.
P0ZDR0
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej