Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Wasz strach

<< < (6/10) > >>

Tommy131:
Ja jak byłem młodszy o jakieś 4-6 lata to nawet łapałem koniki polne a teraz...boję się wziąć je na rękę.
Co do pająków...mam arachnofobie a hoduje ptasznika. Boję się brać go na ręce lecz hodowanie ptasznika to zupełnie inna rzecz ;] Ze śmiercią jest tak że jak się chwilkę zastanowię to boję się, co ze mną będzie po śmierci, tak jakby świat przestał istnieć, po prostu mnie nie ma. Ciemności kiedyś się bardzo bałem lecz to ponieważ obejrzałem archiwum X i akurat był odcinek o wampirach. Teraz już się tak nie boję bardzo lecz tylko troszkę. Co do innych lęków...musiałbym się zastanowić.

@Edit
Mam też lęk wysokości ;]

P0ZDR0

Altair:
Ja oczywiście panicznie bałem się Buki z "Muminków" :), ale to było kilkanaście lat temu. A teraz to cóż boje się jedynie policji (można tak to nazwać) bo jak mam papierosa/alkohol w ręce a nadchodzą to sp**** gdzie się da.

Metztli:

--- Cytuj ---Co do pająków...mam arachnofobie a hoduje ptasznika. Boję się brać go na ręce lecz hodowanie ptasznika to zupełnie inna rzecz ;]
--- Koniec cytatu ---

Raczej się brzydzisz pająków. Jak byś miał arachnofobię to nie mógłbyś nawet na niego patrzeć. Ja mam arachnofobię i na widok małego pajączka potrafię drętwieć (nigdy nie krzyczę) a co dopiero mówiąc o ptaszniku...

Fox:
Palmę pierwszeństwa wiedzie u mnie "Neon Genesis Evangelion". To śni mi się po nocach, przeraża mnie, i utwierdza w przekonaniu że twórca nie był w pełni władz psychicznych podczas tworzenia tego anime.

Boje się również tego że zawalę matury i w wyniku tego będę kopał rowy. Czyli innymi słowy normalka.

Grimm:
Dla mnie strach ma wielkie oczy. Nie boję się pająków, duchów, psów ani muminków. Czasami, gdy oglądam jakis dobry horror, bądź gram w Dead Space to sie wystraszę, ale to nie to samo co arachnofobia czy inne widzimisie. Dla mnie strach, to nic innego jak oznaka słabości psychicznej. Nie mówie tu o takich sytuacjach jak np. szarżujace dresy czy atakujące mohery, ale o lęku do psów czy robali

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej