Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiona Broń
Borys009:
Mam kilka swoich ulubionych broni w Gothic, ale podam tę najbardziej lubianą przezemnie żeby się dużo nie rozpisywać i nie robić wielkiego zamieszania. :D
Uriziel- Najlepsza broń jako spotkałem w grze, chyba większość fanów bardzo lubi ten oręż dwuręczny. Prawda ma największę obrażenia jako broń dwuręczna i w ogóle. Fajnie wygląda jak się ją nosi na plecach, śliczny ma kryształ w rękojeści miecza. Poza tym jak miecz naładujemy kopcem rudy wtedy miecz jest bardziej potężny i ma dodatkowe obrażenia tzw. obrażenia od ognia. Dla mnie nie ma lepszej broni jednoręcznej czy dwuręcznej, niż ta. :P
Russel:
wiec zacznijmy...
Broń jednoręczna - Orkowa Zguba ( W G 1 Nazywa się inaczej hyba Wrzask BerseRKERA )
kusza to kusza bojowa
luk to luk śmierci(czy jakos tak , a może łuk wiatru...hmm nie pamietam)
a broń dwureczna to URIZIEL (szczerze muwiac w ÂŻADNEJ CZESCI GOTHICA NIE UÂŻAWALEM BRONI DWURECZNEJ , no może czasami )
magia:
ognista burza
fala śmierci uriziela
deszcz ognia
tchnienie smierci
pirokineza
fala lodu (hyba fala lodu , jest to cos podobnego do pierscienia smierci tylko ze zamiast tego czerwonego dymu leci lud)
noi to hyba wszytko....
PozDRo Russel
mdr133:
Moja jedna z ulubionych broni to ,,gniewna stal". Niestety mam za mało siły ale używac tej broni. Cóż wkącu wybrałem drogę maga Ale szczerze muwiąc wole rzucać zaklęcia niż walczyć mieczem
Zigur:
Co do ulubionej broni to mam takie
Uriziel - Fajny wygląd no i te obrażenia miodzio
Bronie orków (nie pisze wszystkich bo za dużo roboty ) - Fajne nazwy i wygląd
Kusza wojenna - zarąbisty wygląd i obażenia
Zardzewiały Miecz - no co zabiłem nim pierwszego przeciwnika w tej grze mam do niego sentyment
Giker:
hmm...
1. najlepsza wg mnie jest "Ostrze Blizny". Najsilniejsza broń jednoręczna a wygląd ma świetny
2. łuk "Gromowładny", śliczne wykończenie no i nie jest słaby
3. "Gniew Innosa" duży fajny miecz dwuręczny z duuużą ilością obrażeń
pozdr all
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej