Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiona Broń
Looq:
Najlepsza broń; oczywiście Uriziel (moc i wygląd) potem Gniew Innosa (głównie chodzi o nazwę), Pięść trola (moc, wygląd, nazwa) i Kusza Wojenna z powodu, że jest długodystansowa, zadaje wielkie obrażenia i fajnie wygląda.
Sanin Sandaime:
moia ulubiona broń to:
-ULU MULU
choć nie jest za mocna to można dzięki niej przedostać się do miasta orków i powybijać ich kiedy oni
się tego nie spodziewają.
-GNIEW INNOSA
silna broń dwóręczna,trzeba mieć dużo siły żeby ją unieść.
-PIĂÂŚĂ TROLA
wielki topór który bardzo pasuje do stroju najemnika.Jest bardzo pożyteczny kiedy idzie się na Trola.
-URIZIEL
magiczna broń o wielkiej mocy której nie każdy może użyć
Ikendar:
Moja ulubiona broń to miecz. W eRPeGach gram zawsze warriorem. Jednak w Gothicu najbardziej przypadł mi do gustu miecz szeroki. Strasznie pasuje do strażnika (w ogóle strażnik to moja ulubiona postać, w każdym z Gothiców- ever!), a ja jako WIELKI fan Pratchetta i (w szczególności) Vimesa gram (często-gęsto) strażnikiem i czuję się z nim jakryba w wodzie.
Paweł Mag Innosa:
Moje ulubione bronie z g1 to:
Bronie dwu - ręczne:
Uriziel - dlatego że jest to broń magiczna, dlatego że jak się kogoś pobije to nie trzeba dobijać, bo jest to broń dwu - ręczna i dlatego że jest najlepsza.
Ulumulu - dlatego że bez niej nie można wejść do obozu orków i fajnie się ją zdobywa.
Gniew Innosa - dlatego że jest ładnie wyrzeźbiona, jest całkiem dobrą bronią dwu - ręczną i jest całkiem mocna.
Ostrze bohatera - dlatego że nieźle pasuje do zbroi ciężkiej zbroi strażnika i dlatego że jest podobne do Czerwonego Wiatru.
Kusze:
Kusza wojenna - dlatego że ma niezły zasięg i dlatego że jest bardzo duża.
Ciężka kusza - dlatego że jest duża i ma ładne wykończenie.
Magia:
Kula ognia - dlatego że używają ją magowie ognia i dlatego że jest silna.
Fala śmierci Uriziela - dlatego że silnie uderza i dlatego że wali na wszystkie strony.
Bronie jedno - ręczne:
Wrzask berserkera - dlatego że jest ładnie wyrzeźbiona i dlatego że ma niezły cios.
Miecz nienawiści - dlatego że ma ładną rączkę i dlatego że jest niezły.
Pozdrawiam
Nero:
Moje ulubione bronie to:
1) Miecz Blizny- najlepsza broń jednoręczna w grze i ma extra wygląd
2)Mściwa Stal- bdb broń dwuręczna i wygląda jakby była przeznaczona do wyrywania kawałków mięsa z orków
3)Topór Silasa- dobry toporek jednoręczny w dodatku bardzo łatwo go zdobyć
4)Kilof- Słabiutka broń ale fajnie to wygląda jak se chodzą Kopacze z tymi kilofami(dodaje klimatu )
Jeżeli chodzi o bronie dystansowe to nie mam ulubionych (wszystkie som fajne na swój sposób)
PzDr i szacuneczek
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej