Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona Broń

<< < (7/30) > >>

McAro:
Jest dużo ciekawych broni.Ale najbardziej podoba mi się urizielz wyglądu i jego mocy po naładowaniu. Często tez używałem czarów, i też fajną rzeczą jest ''Fala śmierci uriziela'' jest to runa o dużej mocy.

Stierlok:
Ja lubie Niewykończony miecz dlatego że jest to prosty lecz wygodny miecz niema nic specjalnego, żadnej super mocy, ten miecz jest zwykłym mieczem i za to go cenie. Na drugim miejscu jest miecz dwóręczny Najemnika ponieważ jest wygodny zadaje średnie obrażenia noi jest ładny z wyglądu. Zaś na trzecim miejscu jest ulu-mulu dlatego że jest to nie typowa broń i jest całkiem ładnie zporządzona, również dzięki niej można się kręcić na terenie orków beż żadnej obaw ataku.

to wszystko  

Dante:
Mi podoba się topór Lee. Zajefajna broń bije od niej taka aura siły ^^ Ma duże obrażenia i ogólnie zajefajnie wygląda. Również bardzo mi się podoba Gniew Innosa ze względu na wyglad i wielkość ostrza.

Xoulus:
Mój ulubiony oręż to:
- Krwawe Ostrze: podoba się mi wygląd tego oręża jak i zarówno jego siła ataku;
- Miecz Blizny: dobrze wyglądający, najmocniejszy miecz w Gothic I;
- Uriziel: najmocniejszy miecz w grze, a w dodatku świetnie wygląda.

Serafin_Gothic:
Moje ulubione bronie:

Broń jednoręczna:
Miecz Blizny - jest najlepszym mieczem jednoręcznym w grze, ma fajny wygląd
Broń dwuręczna:
Uriziel - ma fajny wygląd i historię, a przede wszystkim te 120 obrażeń od magii i 30 od ognia robi swoje - po prostu wymiata :-D
Ulu-Mulu - ma ciekawy wygląd oraz właściwość - nietykalność wśród orków
Gniew Innosa - ma fajną nazwę i wygląd
ÂŁuki:
ÂŁuk śmierci - ma fajny wygląd i jest najlepszym łukiem w grze ze względu na obrażenia

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej