Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona Broń

<< < (6/30) > >>

albin:
A moje to :
Urizjel- fajny wygląd i wielka moc
Gniew Innosa-ma ją gomez,i jest potężna
Mściwa Stal-super nazwa
Miecz Blizny-najmocniejsz broń jednoręczna oraz fajny wygląd

Dark:
Ja najbardziej lubię miecz sędziego, wygląda nawet ładnie, i ma pozłacaną rączkę, zadaje również sporo obrażeń jak na moment, kiedy go dostajemy, więcej chyba nic o nim nie powiem  

gnom666:
Moja ulubiona broń jednoręczna to miecz blizny, bo jest najsilniejszy j jednoręcznych.
Dwuręczna to Gniew Innosa, bo miał go Gomez którego bardzo chciałem zabić już od początku gry.
Jak łuk to duży, bo fajnie wygląda.
Kusza to tylo wojenna, a ogólnie to ich nie używam.
Czar ognia to deszcz ognia, bo niszczy wszystkich w okolicy.
Czar wody to tchnienie śmiercim, bo daje fajny efekt.
Az innych czarów to śmierć ożywieńcom, chociaż niszczy tylko ożywieńców, ale z jaką siłą.

Szaman:
Moja ulubiona broń jednoręczna to Gruchotacz (chyba tak się nazywa), fajnie wygląda, niewiele wymaga siły, duże obrażenia.
Moja ulubiona broń dwuręczna to Krwawe Ostrze, tak samo jak Gruchotach
Moim ulubionym łukiem jest ÂŁuk ÂŚmierci. Zadaje duże obrażenia.
Kusza Wojenna, bo zadaje duże obrażenia.

Kjamilex:
Moją ulubioną bronia dwuręczną jest Uriziel ( nazwa, wygląg, obrażenia   ), Jednoręczną chyba Miecz Blizny ( wygląd, obrażenia ). Podoba mi się też z wyglądu i nazwy Gniew Innosa, ale nie uwzględniam go tu, bo uważam, że trafił w najgorsze łapska w jakie tylko mógł (serio nienawidze Gomeza xD ).

Mały edit:
Odświeżając  sobie GI napotkałem jeszcze parę fajnych broni...
- Wrzask berserkera - może i nie najlepsze obrażenia, ale fajnie wygląda i wymaga stosunkowo mało siły
- Kusza bojowa, ciężka kusza - ładne obrażenia (szczególnie jak się przerzuca z łuku) i ekstra wygląd.
- Gruchotacz - broń oryginalna, ładnie prezentująca się u pasa, i zadaje duże obrażenia (jak na II rozdział...   ). No i mam do niej sentyment bo to nią zabiłem po raz pierwszy królową pełzaczy xD

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej